Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports (dimarts 14 de novembre 9:30h)

Davant l’alt nombre d’agressions sexuals que es produeixen a la nostra ciutat portarem una proposta per estudiar detalladament la relació entre les condicions de l’espai públic, la concepció d’aquest des d’una perspectiva feminista, i les agressions sexuals.

Proposició agressions masclistes

Comissió d’Economia i Hisenda (dimarts 14 de novembre 16:30h)

La direcció de Mercabarna està determinada a privatitzar l’escorxador de la Zona Franca, demanarem que l’Ajuntament faci us de la seva presència al consell d’Administració per tal d’evitar aquest fet.

Proposició Mercabarna

Comissió de Presidència, Drets de ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció (dimecres 15 de novembre 10:00h)

Vist l’augment d’agressions de caire feixista als carrers de Barcelona (quasi sempre coincidint amb mobilitzacions de caire espanyolista), demanarem a l’Ajuntament que posi els seus serveis jurídics a disposició de les víctimes i es personi en tots els cassos coneguts d’agressions feixistes, racistes i classistes.

En el mateix sentit demanarem en quin estat d’execució es troba la nostra proposició aprovada el gener del 2016, per la qual l’Ajuntament adquiria el compromís de posar tots els recursos municipals necessaris per combatre tota expressió feixista a la nostra ciutat.

Proposició ajuntament acusació antifeixista

Seguiment proposició Barcelona antifeixista

Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (dimecres 15 de novembre 16:30h)

Parlarem de l’actualització del Pla Director Urbanístic Metropolità, una procés que s’està duent a terme sense haver obert els espais participatius als municipis que la llei estableix. Per aquest motiu demanarem que siguin creades les comissions tècniques establertes per llei i els espais participatius.

També preguntarem sobre el capteniment del Govern respecte les atraccions turístiques de tracció animal.

Proposició Pla Director Urbanístic Metropolità

Pregunta carruatges de tracció animal