I Assemblea General Municipal

Seguint la metodologia de treball assembleària i de participació i empoderament actiu, que recordem ha estat la metodología que ha configurat la candidatura a nivel de programa municipal, d’encapçalament de la llista electoral i de les conselleres de barri que representaran la candidatura als nostres districtes, durant aquestes darreres setmanes la CUP Capgirem Barcelona ha dut a terme un procés d’Assemblees de Ciutat Descentralitzades per definir el posicionament davant el debat d’investidura i de l’escenari postelectoral.

Ara obrim de nou el procés per acabar de definir quina serà la nostra estructura organitzativa seguint allò aprovat en la III i IV Trobada Popular Municipalista: el codi ètic i la proposta d’estructura organitzativa post electoral.

CALENDARI DE L’ASSEMBLEA

  • 19 juny: Presentació de la ponència organitzativa.
  • Del 20 de juny al 25 de juny (a les 23.59h): Període de presentació d’esmenes.
  • Del 26 de juny al 30 de juny: Període de transacció d’esmenes.
  • 1 de juliol: Enviament de la documentació final de l’Assemblea General Municipal.
  • Del 26 de juny al 3 de juliol: Període d’inscripció a l’Assemblea General Municipal.
  • 4 de juliol: Assemblea General Municipal

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA

  1. 2/4 de 10 del matí: Inscripcions i arribada dels assistents.
  2. 1/4 d’ 11 del matí: Constitució de la Mesa i aprovació Reglament de l’Assemblea de ciutat juliol 2015.
  3. Presentació, debat i aprovació, si s’escau, de la ponència organitzativa de la CUP Capgirem Barcelona.
  4. Presentació, debat i aprovació, si s’escau de la Proposta per escollir excepcionalment les integrants del Secretariat Municipal durant el mes de juliol de 2015.

QUI POT PARTICIPAR?

Podran presentar esmenes totes les membres de les organitzacions que donen suport a la CUP Capgirem Barcelona, membres dels Comitès locals de la CUP Capgirem Barcelona i participants de la 3a i 4a TPM.

Podran assistir amb veu i vot a l’Assemblea General Municipal totes aquelles persones que s’incriguin. El registre està al final de la pàgina, i es podran inscriure fins al dia 29 les persones que hagin participat del procés d’esmenes, i des d’aquell dia, qualsevol persona interessada en participar-hi.

LLOC DE L’ASSEMBLEA