Necessitarem tota la força. Participa!

Tu poses els límits!

Ni podem ni volem gastar-nos centenars de milers d’euros en una campanya electoral a la ciutat de Barcelona. L’enorme despesa electoral ha convertit les campanyes en una competició de màrqueting que ha desplaçat la proposta, el debat i la deliberació. Des de la CUP Capgirem Barcelona volem fer arribar les nostres propostes a tots els veïns i veïnes i contagiar-los la nostra il·lusió per donar la volta a la ciutat. Tampoc podem, ni volem, competir amb les grans donacions ni amb crèdits milionaris amb els bancs. És per això que volem finançar-nos sense hipoteques de cap tipus, i fer-ho amb un pressupost raonable. Les classes populars sabem bé què és viure amb austeritat: no estirar més el braç que la màniga. És per això que tu poses els límits i, a banda dels nostres limitats recursos propis, només ens gastarem allò que tu hi posis.

Podem comptar amb tu?

A les xarxes, també depèn de tu!

Un dels principals obstacles que ens trobem a l’hora de fer campanya i difondre les nostres propostes i actes és la limitació a la qual ens sotmeten els mitjans de comunicació. D’una banda, els principals mitjans de comunicació privats, especialment les televisions, ens volen invisibles. De l’altra, els mitjans de comunicació públics es troben sotmesos als blocs electorals que els grans partits imposen per garantir el seu vedat privat de propaganda, vetant l’espai als projectes emergents. És per això que la xarxa és un dels principals fronts on podem difondre els continguts sense restriccions i amb profunditat. Així doncs, et proposem que col·laboris amb la CUP Capgirem Barcelona per fer difusió a les xarxes socials i per correu electrònic. Aquí et donem algunes idees:

Mou-te amb nosaltres

Durant la precampanya i la campanya electoral organitzem molts actes per explicar les nostres propostes. Hi ha actes de barri, actes sectorials i temàtics i actes centrals per al conjunt de la ciutat. Volem omplir els actes de gom a gom i per això t’animem a participar-hi, però sobretot a que no ho facis només tu. Queda amb la colla, amb la família o amb les teves veïnes i vine. També pots fer arribar actes concrets que creguis que puguin interessar a les teves amistats, ja sigui pel barri o pel tema que abordaran, per tal que hi puguin anar.

I recorda, parlar de tu a tu amb les persones és la millor manera de comunicar-se   😉