Una llista per capgirar Barcelona

Qui són les 51 persones que integren la llista de la CUP Capgirem Barcelona? Avui us presentem la llista completa i una breu presentació de cada una de les candidates que formen la nostra llista.

Les cinc primeres candidates de la CUP Capgirem Barcelona van ésser escollides en les assemblees obertes prèvies a la IV Trobada Popular Municipalista (TPM) que es va celebrar el passat 28 de febrer, en les que també es van aprovar les persones proposades com a candidates a conselleres de districte. Són precisament les 20 persones, dues per cada districte, candidates a conselleres les que ocupen els llocs que van del 6 al 26. A continuació, persones representatives de les lluites que han integrat els grups de treball de la TPM completen la llista fins al número 38.

Clouen la llista l’August Gil i Matamala, militant antifranquista i advocat laboralista, Isabel Vallet, jurista, diputada al Parlament de Catalunya per la CUP-AE i membre del grup de treball de sanitat de la CUP, i en David Fernandez, periodista i també diputat al Parlament de Catalunya per la CUP-AE.