La Vaga de Totes és una jornada de lluita enfocada a visualitzar el treball de cures que les dones realitzen a diari, i les condicions excepcionalment precàries a les que el patriarcat les condemna. La Vaga de totes també és una vaga de consum per a afectar de forma directa el sector productiu i els seus beneficis.

La Vaga de totes és una oportunitat per a reivindicar un paper no secundari, sinó protagonista en el canvi de la vida de les dones.

Des de la CUP-Capgirem Barcelona animem a participar d’aquesta jornada de lluita i us convidem a assistir a la manifestació d’aquesta tarda a les 18 hores a Plaça de la Catedral, i a tots els actes que trobareu en aquest enllaç.

 

Versió breu de ‘Cançó de fer camí’, de Maria Mercè Marcal, amb les veus de Mireia Vives i Gemma Humet i música de @ovidi3 per a #vagadetotes. Si voleu, podeu accedir a la versió sencera en aquest enllaç.

La princesa cavaller, de Sònia Moll. 

Fragment del recital a l’Acte Central de la CUP Capgirem Barcelona el 16 de maig de 2015 a la Plaça Orfila de Sant Andreu.

Pots llegir el text sencer al seu bloc:
http://lavidatevidapropia.blogspot.com.es/2009/05/la-princesa-cavaller.html?m=1

I quan ho hagis fet, et recomanem que facis una ullada a la resta de texts 😉