Amb el lema “Barcelona, a les teves mans” seguit del ja popularitzat #EntremAmbForça, la CUP Capgirem Barcelona ha donat el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions municipals a Barcelona. Des del Portal de l’Àngel, al centre de la ciutat, la candidatura ha posat el primer cartell a l’antiga seu de Telefònica, i que ara ocupa la seu del Mobile World Capital, epicentre simbòlic de la Barcelona construïda d’esquenes als veïns i veïnes a cop de grans esdeveniments, especulació, turisme massiu i treball precari. El lloc escollit té aquests dies especial significat, enmig de la vaga indefinida dels tècnics subcontractats per Movistar que des del 7 d’abril planten cara a l’explotació i a les precàries condicions de treball i seguretat que han de suportar.

Maria José Lecha i les assistents a l’acte han rebut amb aplaudiments al grup de treballadors de Movistar han sortit amb una pancarta al seu darrere. L’acompanyaven Maria Rovira, Josep Garganté i Eulàlia Reguant, que ocupen els llocs 2, 3 i 4 a la llista, i els diputats al Parlament David Fernàndez i Isabel Vallet, que han iniciat l’encartellada als vidres del Mobile World Centre.

En la seva intervenció, Lecha ha expresat el suport de la CUP Capgirem Barcelona a la lluita dels treballadors de Movistar, així com als professionals dels mitjans de comunicació que planten cara als blocs electorals. En aquest sentit, Lecha ha dit que “ens tornem a veure el 24 a la nit”. Finalment, ha cridat a donar suport a la candidatura per tal d’entrar amb força a l’Ajuntament de Barcelona, i a fer-ho amb “la teva paraula, el teu compromís i la teva lluita”.

L’acció d’enganxada del primer cartell al centre la ciutat, però, no ha estat l’únic tret de sortida de la campanya a Barcelona. Grups de membres de la candidatura de la CUP Capgirem Barcelona sortien a les dotze en punt a tots els districtes de la ciutat degudament equipats: cubell, cola, escombra i cartells.

Amb bones expectatives, els peus a terra i conscients de la importància d’aquestes eleccions municipals, la CUP Capgirem Barcelona comença oficialment la campanya electoral que durà les primeres regidores independentistes i anticapitalistes a l’Ajuntament.


Imatges de l’acte central d’inici de campanya

PV_MG_4141w  PV_MG_4114w PV_MG_4174 w

PV_MG_4166w PV_MG_4144w PV_MG_4142w


Imatges de les encartellades als barris (en actualització):

image1 image2 image1 (1) image3 IMG_20150508_002543 IMG-20150508-WA0005 IMG-20150508-WA0004 IMAG0350