Aquest matí Maria Rovira en representació de la CUP Capgirem Barcelona ha sol·licitat la compareixença de Jaume Collboni a la comissió de Cultura del proper 20 de setembre.

Aquesta compareixença es sol·licita per la relació d’Estrella Damm amb l’Ajuntament de Barcelona arran de les pròximes festes de la Mercè.

Recordem que la família Carceller, responsable d’Estrella Damm, ha estat implicada en un delicte d’evasió fiscal fins al punt d’haver de pactar amb la justícia el pagament de 90 milions d’euros per tal d’evitar la presó. La situació d’aquesta empresa es contradiu clarament amb la determinació de l’Ajuntament de no fer tractes comercials amb empreses que practiquin evasió fiscal.

Paral·lelament Jaume Collboni, responsable de Cultura, ha manifestat que el delicte d’evasió fiscal no te res a veure amb les festes de la ciutat. Entrant en clara contradicció amb la determinació que va prendre l’equip de Govern.

Per tot això avui la CUP Capgirem Barcelona ha demanat aquesta compareixença del responsable de Cultura i Tinent d’Alcalde Jaume Collboni.

 

Sol·licitud de compareixença de Jaume Collboni