Aquest Ple de juliol parlarem de l’implantació dels nous comptadors telegestionables.

Tractarem de les qüestions medioambientals, oligopolístiques, econòmiques i de privacitat que envolten el desplegament d’aquesta tecnologia.

Demanarem que el Ple aprovi aturar l’implantació d’aquest comptadors de manera preventiva davant del dubtes raonables sorgits en tots els àmbits anteriorment citats. Aquesta aturada ha de servir per atendre les reclamacions d’usuàries i analitzar les diferents afectacions exposades.

En motiu de la commemoració de la data en que s’havien d’iniciar les Olimpíades Populars, el passat 12 de juliol es va fer un acte organitzat pel comitè Olímpic de l’Esport Joan Antoni Samaranch sobre aquestes Olimpíades. Una gran injustícia i contrasentit, tenint en compte que Samaranch fou falangista i que foren les forces feixistes les que frustraren l’inici d’aquests jocs.  Aquest fet ens porta a tornar a plantejar, aquest cop des de dins l’Ajuntament, la necessitat de treure el nom de Samaranch del Museu Olímpic de l’Esport, i demanar la retirada de l’estàtua en honor seu que hi ha dins l’Ajuntament.

Respecte als Venedors Ambulants preguntarem per les implicacions de la coordinació de la Guàrdia Urbana amb altres forces Policials catalanes i de l’Estat. Demanarem saber com pensa evitar l’Ajuntament que veïnes sense papers puguin entrar al circuït de la Llei d’Estrangeria, els CIEs i les deportacions.

Finalment demanarem al govern que expliqui quins avenços s’han fet en l’elecció per sufragi universal de les Conselleres de districte, un procediment que va ser aprovat al Ple l’Abril de 2016.

 

Proposició comptadors

Pregunta Samaranch

Pregunta Venda Ambulant/Llei d’estrangeria

Seguiment elecció Conselleres de districte