Joan Melenchon, Conseller de Districte d’Horta Guinardó per CUP-Capgirem, ha denunciat als Mossos d’Esquadra amenaces després de trobar dos casquets de bala a la bústia de casa seva.

L’extrema dreta ens vol coaccionar perquè la feina que fem diàriament les companyes regidores i conselleres de la CUP està al punt de mira de la dreta més reaccionària. denunciem la impunitat amb què actua l’extrema dreta i la normalització que en fan d’altres partits com per exemple PSC que ens ha equiparat amb Vox; fet que aplana el camí al feixisme.

Des de la CUP-Capgirem Barcelona creiem que aquest fet posa al centre la necessitat d’organitzar-nos i dur a terme accions que canviïn les condicions de vida a les veïnes per una vida que valgui la pena ser viscuda des del feminisme, des de la defensa del dret a l’habitatge, des de la lluita contra la precarietat laboral, l’enfortiment dels sindicats de classe, des de la defensa dels drets de les persones migrades, etc.

Avui som nosaltres i demà poden ser uns altres. Si deixem que l’extrema dreta avanci podríem acabar totes assenyalades, fins i tot el senyor Collboni.

No tenim por i els diem a la cara que no passaran.