En vista de la presa de possessió del càrrec del Pere Casas el divendres dia 20 de juliol, les regidores i el futur regidor es van reunir dilluns al matí per fer repartiment de tasques i una bona acollida al Pere. Més tard va haver-hi la reunió setmanal de l’oficina tècnica. Més tard, la Maria va tenir reunió d’alliberades de l’àmbit de la Diputació de Barcelona. Per la tarda, l’Eulàlia va estar fent feina d’àmbit nacional i la Maria va participar a la marxa nocturna contra les agressions sexuals que es va organitzar des de Novembre Feminista.

Dimarts, la Maria va tenir junta de portaveus i es va preparar el ple i l’Eulàlia va fer tasques d’àmbit nacional per la tarda.

Dimecres al matí, la Maria es va reunir amb la cooperativa SUARA, i més tard, ella, l’Eulàlia i el Pere, van donar la roda de premsa comunicant els posicionaments al ple i exposant la nostra proposició. Per la tarda, l’Eulàlia va assistir a la Comissió Permanent del Consell de Ciutat.

Dijous al matí, la Maria va fer feina a la Diputació de Barcelona durant tot el dia i també va assistir al respectiu Plenari. L’Eulàlia va visitar Mercabarna on es va reunir amb el consell d’administració i després va tenir una reunió amb els portaveus de l’AMB. Per la tarda, va assistir a la concentració per la dignificació del treball de la llar.

Divendres al matí, en Pere, la Maria i l’Eulàlia van assistir al nomenament del Pere i més tard al Plenari municipal.

Dissabte per la tarda, en Pere va assistir a la manifestació en solidaritat amb el Riff.