Dilluns 1 d’octubre les regidores van participar als diferents actes de commemoració i reivindicació de la jornada referendària de l’1 d’Octubre, tant al matí com al vespre.

Dimarts, l’Eulàlia es va reunir amb l’Alfred Bosch que li va explicar una mica la situació viscuda a ERC i les decisions preses recentment, el Pere i la Maria, contemporàniament estaven reunit amb l’assemblea de persones amb diversitat funcional. Més tard, la Maria, va tenir una reunió per actualitzar-se sobre la situació dels menors no acompanyats.

Dimecres, la Maria es va reunir amb l’alliberat de comunicació per tal de començar a treballar sobre la línia comunicativa d’aquestes properes setmanes. L’Eulàlia, més tard va assistir al Consell d’Administració de Mercabarna. Per la tarda, es va reunir amb membres de l’Ateneu Enciclopèdic per entendre quina és la situació del conveni que tenen establert des de fa dècades amb l’ajuntament i si s’estan respectant o no els acords. La Maria va participar a la concentració antifeixista de Sarrià.

Dijous, l’Eulàlia va participar a la concentració contra l’externalització del Banc de Sang de l’Hospital del mar, la Maria va reunir-se amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya que van explicar la seva situació i el projecte que tenen entre mans de fer accessible els esports d’aigua a totes. Per la tarda el Pere va anar al Consell de l’Institut Municipal d’Urbanisme i l’Eulàlia a l’institut Municipal d’Habitatge, la Maria va anar al Consell de Benestar Social. Més tard en Pere va assistir al Plenari del Districte de Nou Barris.

Divendres, les regidores no van reunir-se amb cap col·lectiu ni entitat, van estar treballant en tasques d’oficina.