Dilluns al matí la Maria va estar fent feina per al grup de treball de feminisme d’àmbit nacional. Per la tarda l’Eulàlia va realitzar tasques d’àmbit nacional, i més tard, va participar a la Comissió Permanent, al Consell de Ciutat.

Dimarts al matí, la Maria es va reunió amb en Marc Castells, el President de la Diputació de Barcelona, l’Eulàlia, es va reunir amb SOS MONUMENTS amb els que van parlar sobre el futur de la Presó Model.  Més tard, la Maria va tenir ple a la Diputació de Barcelona. Per la tarda, la Maria va participar a la Sessió Plenària del Consell Municipal del Poble Gitano i l’Eulàlia va fer feina d’àmbit nacional.

Dimecres al matí l’Eulàlia i la Maria es van reunir amb el grup promotor de la moció d’habitatge en la que hi van participar membres del Sindicat de llogaters, PAH, BTS, i l’Observatori DESC.  Més tard ambdues van participar a la roda de premsa que es va fer a l’Ajuntament per presentar el projecte “Diners al carrer”. Per la tarda, van ser totes dues a la reunió setmanal de l’Oficina tècnica. Més tard l’Eulàlia va participar en una xerrada sobre gentrificació a Sant Antoni.

Dijous l’Eulàlia va tenir reunió prèvia a la Comissió d’economia. Per la tarda la Maria va participar al Consell de Seguretat i Prevenció i per l’Eulàlia es va reunir amb Càrnies en lluita.

Divendres la Maria es va reunir amb el govern i els altres grups municipals per que li expliquessin l’Estratègia davant canvi demogràfic i l’envelliment.

Dissabte la Maria va participar a la concentració organitzada per la Tancada de les persones migrades a Barcelona a la Plaça Sant Jaume.