El dilluns, les regidores i l’oficina tècnica es van reunir al matí per preparar la setmana. A la tarda, el Pere es va reunir amb Xavier Pozas, director de patrimoni i l’Eulàlia, com cada dilluns, va anar a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts al matí, la Maria va estar treballant en un article sobre la qüestió de la seguretat que sortirà els propers dies . Més tard, ella mateixa va assistir a la roda de premsa sobre els fets succeïts a Nou Barris. L’Eulàlia va assistir a una reunió sobre la retirada de medalles franquistes amb la participació del govern de l’ajuntament i altres entitats. A la tarda, l’Eulàlia va tenir una reunió d’àmbit nacional i la Maria va preparar la documentació per entregar de cara a les comissions de gener.

El dimecres la Maria va anar a Madrid a la concentració en solidaritat a les companyes d’Arran detingudes el dimarts. L’Eulàlia i el Pere van assistir al plenari extraordinari per aprovar una comissió extraordinària per tractar l’ordenança de terrasses i més tard, el Pere es va reunir amb la Janet Sanz per parlar sobre el TRAM.

Dijous al matí, l’Eulàlia va assistir a la concentració en solidaritat amb el José Tellez, regidor de Guanyem Badalona en Comú, a la Ciutat de la Justícia. Més tard, el Pere es va reunir amb el comitè d’empresa del Zoo de Barcelona, per conèixer el seu posicionament sobre la nova ordenança que des de l’Ajuntament es vol realitzar. L’Eulàlia va participar al debat-tertúlia d’Onda Cero “La Ciutat”. A la tarda, ella mateixa es va reunir amb la FAVB i més tard, va fer una aparició al programa de TV3 “La nit dels Òscars”, després d’haver assistit a una reunió d’àmbit nacional.

Divendres el Pere es va reunir amb la Plataforma Aigua és Vida i més tard amb els tècnics de la 4a tinença per saber què portava el govern a la comissió d’ecologia, urbanisme i mobilitat.

Dissabte, l’Eulàlia va fer una xerrada a Berlin amb Die Linke i a la tarda en Pere va participar a la mobilització antifeixista que es va organitzar a Cassoles com a acte de rebuig a la presència de VOX.