Dilluns la Maria va participar al Consell de Suport a la Inclusió i l’Eulàlia va participar al programa El Avispero de Radio Elite Taxi. Més tard, ella mateixa va reunir-se amb comerciants del Mercat dels Encants per saber la situació actual en la que es troben.

Dimarts, la Maria va estar durant tot el dia a una formació sobre violències masclistes al Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS). L’Eulàlia es va reunir amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) informar sobre una qüestió de la Universitat que el govern porta a la Comissió d’Economia. Més tard, l’Eulàlia va participar al nucli de Sarrià per poder preparar conjuntament el ple del Districte del dia següent.

Dimecres, l’Eulàlia va tenir la reunió prèvia al Consell d’Administració de Barcelona Serveis Municipals (BSM) en la que se li va explicar els pressupostos per el 2019 que s’aprovaran al proper Consell. Per la tarda, tota l’Oficina tècnica ens vam reunir amb el Secretariat Municipal i després, l’Eulàlia va anar al Ple del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Dijous al matí, la Maria va tenir la reunió prèvia a la comissió de Presidència i Seguretat amb el director de Serveis Generals de l’Ajuntament.  Més tard, juntament amb la Maria van participar de la Comissió d’Habitatge. Per la tarda, el Pere va tenir la reunió prèvia de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat amb el cap de gabinet de la quarta tinència. Més tard, les tres regidores van participar en la roda de premsa sobre les eleccions municipals del 2019 que es va fer a la Rambla del Raval. Més tard, la Maria va participar en una reunió per treballar en la situació dels Menors no acompanyats (MENAS) amb la CUP Ciutat Vella i educadors socials col·laboradors. Més tard, ella mateixa va participar a la manifestació pel desallotjament del REC i l’Eulàlia va anar al programa Bàsics de BTV.

Divendres al matí la Maria va participar a la manifestació organitzada per la Plataforma Antifeixista.