Dilluns al matí l’Eulàlia va tenir la reunió prèvia a la Comissió d’Economia i Hisenda i més tard es va reunir amb el col·lectiu “Aire net” per conèixer millor la seva lluita i les seves demandes. Més tard, per la tarda, tant la Maria com l’Eulàlia van participar a la reunió setmanal de l’Oficina Tècnica Municipal.

Dimarts al matí la Maria va anar a la Comissió de Drets socials, Cultura i Esports on com a CUP Capgirem Barcelona vam portar dues preguntes, una sobre les targetes solidàries i l’altre sobre sobre la internalització de les educadores de carrer d’A peu de carrer que van ser presents a la comissió. Més tard va participar en una reunió amb diversos col·lectius feministes a Ca la Dona.  Per la tarda, l’Eulàlia va anar a la Comissió d’Economia i Hisenda on vam portar la proposició de creació d’un espai per a la venda ambulant segura.

Dimecres al matí la Maria va assistir a la Comissió de Presidència, drets de ciutadania, participació, seguretat i prevenció. L’Eulàlia va mostrar el seu suport a les companyes que estaven citades a declarar a la Ciutat de la Justícia. Per la tarda l’Eulàlia va anar a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat on vam demanar la compareixença l’Eloi Badia i la portar la proposició d’actualització del cens d’habitatges d’ús turístic, amb dades desglossades per barri i districte. La Maria es va reunir amb el Grup impulsor del procés de reflexió i participació als districtes i més tard va assistir a una xerrada de la plataforma Aigua és vida.

El dijous al matí, la Maria va fer feina a la Diputació de Barcelona on va assistir a la comissió de la diputació i a la junta de govern, més tard, a la junta de portaveus. L’Eulàlia va fer feina d’àmbit nacional i per la tarda va assistir al Consell de turisme. La Maria es va reunir amb un assessor per treballar sobre les al·legacions a la proposta d’habitatge.

Divendres la Maria va assistir a la reunió amb la resta de grups municipals per parlar del conveni signat pels sindicats de les treballadores de l’ajuntament i les condicionals laborals d’aquestes. Per la tarda l’Eulàlia va participar a un acte a Poblenou sobre el model turístic, actual i com combatre’l.

Dissabte per la tarda l’Eulàlia va participar a la manifestació per la llibertat de les preses i el lliure retorn de les exiliades i va assistir a la Model en suport a l’acció feta pels CDRs.