Dilluns al matí, la Maria va participar a les Jornades de participació on es van tractar qüestions referents a les multiconsultes ciutadanes, i s’explicaren diferents experiències d’àmbit local i internacional. L’Eulàlia va participar de la reunió prèvia a la comissió d’Economia amb en Jordi Ayala, gerent de la comissió. Per la tarda, l’Eulàlia va participar a la comissió d’Ecologia i urbanisme. Al vespre la Maria va participar en una xerrada a Les Corts sobre la gestió pública

Dimarts, la Maria des de primera hora va estar a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports. L’Eulàlia va tenir reunió amb l’Associació de veïns i veïnes de Les Corts per tractar la qüestió de l’Espai Barça. Per la tarda, ella mateixa va assistir a la Comissió d’Economia i Hisenda  i la Maria va acabar de preparar l’argumentari de la Comissió de Presidència.

Dimecres al matí, la Maria va participar de la comissió de Presidència, Drets i Ciutadania  i prèviament a la Comissió extraordinària que des de la mateixa CUP juntament amb els grups municipals de es va demanar per tal de tractar l’auge de l’extrema dreta als carrers de la ciutat.

Dijous la Maria va estar a la Diputació on va participar a les comissions i a la junta de portaveus. D’hora al matí va intervenir a BTV ràdio. L’Eulàlia, va tenir reunió de portaveus a l’AMB. Per la tarda, la Maria va participar a la taula sobre la feminització de la pobresa i més tard va participar a la concentració de rebuig a la llibertat condicional dels membres de ”La Manada”, Eulàlia va ser a “Estratègia i acció republicana. Els camins de la República?”, un acte organitzat per Poble Lliure a Salt.

Divendres, ambdues regidores van participar a la roda de premsa de presentació del nou regidor que entra a substituir la Mª José.

*Si desitgeu consultar les proposicions i les declaracions que des de la CUP s’han portat a les comissions, podeu fer-ho en aquest enllaç: http://capgirembcn.cat/index.php/alumnes-sense-placa-a-lescola-publica-taxes-per-ocupacio-de-la-via-publica-enfortim-la-lluita-de-les-temporeres-de-huelva-comissions-juny-2018/