Durant la setmana passada, les regidores van participar en diferents espais i reunions: la Maria, dilluns al matí es va reunir amb el comissionat d’Educació per a tractar la tarificació social i, més tard, amb un delegat sindical del Servei d’Inserció Social per tal de conèixer la seva situació i lluita. A la tarda, es va reunir amb la secció sindicat del SARA de la CGT. Dimecres al matí, va tenir una trobada per a obtenir informació sobre una mesura de govern que l’ajuntament està elaborant sobre el món editorial; al migdia, es va reunir amb representants del Consell Municipal de Benestar Social per tal de tractar com millorar el seu funcionament; a la tarda, va estar reunida al local nacional per a tractar temes d’habitatge. Dijous al matí, juntament amb la M. José, es va trobar amb gent de La Borda a petició seva per a tractar temes de model d’habitatge. A la tarda, va realitzar una entrevista per a Acord Ciutadà. Divendres al matí, va realitzar una visita a dos CSS de Nou Barris per tal de conèixer la realitat d’aquests serveis.

La M. José, dimarts al matí es va reunir amb l’associació d’autobusos Audica a petició seva, per a demanar informació sobre la proposició que vam presentar fa uns mesos sobre la restricció de pas d’autobusos turístics; més tard, es va trobar amb l’àrea d’Ecologia urbana per a tractar una mesura de govern sobre urbanisme amb perspectiva de gènere que presentaran properament. Dimecres al matí, va realitzar una entrevista sobre l’Espai Barça i, més tard, es va  reunir amb el govern per a tractar el nou contracte del bicing. Dimecres a la tarda, va assistir al Consell Comarcal del Barcelonès, mentre que dijous a la tarda va participar al Pacte de Mobilitat i, divendres al matí, a la reunió prèvia al Consell Rector de l’Institut Municipal d’Urbanisme. Dissabte a la tarda, va participar a una xerrada-debat organitzada per l’assemblea de barri de Vallcarca sobre accés a l’habitatge i model d’habitatge cooperatiu amb cessió d’ús de solars per part de l’ajuntament.

El Josep, dimarts a la tarda va assistir tant al Consell de Prevenció i Seguretat com a la Permanent del Consell de Turisme i Ciutat. Dijous a la tarda, va assistir a la presentació del govern d’informació sobre la situació de l’escola La Maquinista per a donar suport a les mares i pares que s’estan mobilitzant al seu voltant.

Respecte a comunicació, dimarts al migdia el Josep va assistir a la roda de premsa sobre desmilitaritzem l’educació; a la tarda, la M. José va realitzar una altra en relació la Consell Comarcal del Barcelonès. Dijous al matí, el Josep va realitzar una la roda de premsa per a convocar a la manifestació de diumenge a Perpinyà amb el col·lectiu de manters.

Sobre les mobilitzacions de la setmana passada, dimecres a la tarda el Josep va anar a la convocatòria en contra del Pla Caufec i dijous al matí va participar en l’aturada de diversos desnonaments. Divendres al matí, les tres regidores van donar suport a la pl. de l’Àngel al col·lectiu concentrat per l’arribada de l’autobús transfòbic de HazteOir, que va finaliztar amb un enfrontament amb els mossos d’esquadra. A la tarda, la M. José va assistir a la concentració convocada a Sants per col·lectius LGTBI. Diumenge al matí, la M. José es va desplaçar a Terrassa per a participar a la manifestació per la municipalització de l’aigua, i el Josep va ser present a Perpinyà a la manifestació contra el racisme organitzada per diferents col·lectius de la ciutat.

Cal destacar que dissabte la Maria va viatjar a Amed, al Kurdistan, i restarà allà durant aquesta setmana mostrant la nostra solidaritat amb aquest poble i participant del Newroz d’aquest any.