Durant la setmana passada, les regidores van participar en diferents espais i reunions: la Maria, dilluns al migdia es va reunir amb la CGT de la Diputació i, a la tarda, va assistir a la Permanent del Consell Municipal LGTBI. Dimarts al migdia, juntament amb la M. José, va anar al Plenari de l’AMB; a la tarda, va tenir una reunió de coordinació de la Jornada de Feminisme que s’està preparant. Dimecres al migdia, va realitzar una visita als Centres de Serveis Socials (CSS) Raval Nord i Raval Sud, per tal de conèixer els serveis, la manera de funcionar i parlar amb les treballadores. Dijous al matí, va visitar Mercabarna, també per a obtenir informació de primera mà; a la tarda, va fer una xerrada sobre habitatge a La Cruïlla. Divendres, va assistir a la Jornada de l’Estratègia compartida de salut sexual i reproductiva de Barcelona de l’ajuntament, on es van explicar els avanços en aquesta matèria gràcies al impuls de la proposició que vam presentar sobre l’avortament.

La M. José, a banda del Plenari de l’AMB, dimecres al matí es va reunir amb el nostre conseller de Les Corts per a treballar sobre l’Espai Barça; dijous al matí es va trobar amb el comitè d’empresa de Siresa.

El Josep, dimarts al migdia va assistir a la Junta General Extraordinària de Transports de Barcelona.

Respecte a comunicació, dijous al migdia la M. José va realitzar unes declaracions respecte la T-Mobilitat i, divendres a la tarda, també va fer declaracions sobre la iniciativa promoguda per diverses entitats perquè l’Ajuntament presenti querelles contra els crims del franquisme.

Destaquem algunes convocatòries de la setmana passada: dilluns a la tarda, la M. José va participar a la concentració convocada per Les Kellys a l’hotel Hilton i, divendres a la tarda, a la convocada per col·lectius trans amb motiu de la possible arribada de l’autobús transfòbic; dijous al matí, el Josep va participar en l’aturada d’un desnonament a Sagrada Família i després a la manifestació en relació a la vaga d’estudiants; a la tarda, va ser present a la manifestació convocada a Les Corts per les AMPAs de diferents escoles d’aquest districte. Divendres al matí, va donar suport en un altre desnonament al barri de Roquetes i al piquet del sindicat SUT per la vaga de la cadena de restaurants UDON.