Durant la setmana passada, les regidores van participar en diferents espais i reunions: dimarts al matí, la Maria i la M. José es van reunir amb l’àrea d’urbanisme per a tractar la reorganització de Bagursa i el Patronat de l’Habitatge; després, la Maria es va trobar amb el representant del CJB perquè presentés el document Sacsegem la ciutat!. Dimecres a la tarda, va participar a l’assemblea de la Plataforma Municipalitzem. Dijous al migdia, es va trobar amb el cap de gabinet de la Tinença de Drets Socials i el gerent del IMSS per a rebre informació de la gestió de l’habitatge que es fa des d’aquest organisme. A la tarda, va rebre el col·lectiu Salvem el Borsí acompanyada del nostre conseller de Ciutat Vella. Divendres a la tarda, va assistir a un acte sobre feminicidis a La Cruïlla.

La M. José, dimarts a la tarda es va trobar amb el col·lectiu Som Meridiana per a recollir les seves reivindicacions sobre el projecte de remodelació d’aquesta via i, dijous a la tarda, va fer el mateix amb els nostres nuclis afectats. Divendres al matí, va assistir a una reunió amb el govern i la resta de grups municipals sobre les Superilles; després, va mantenir una petita reunió prèvia a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. Diumenge al migdia, va participar a la jornada d’educació treballada pel nucli d’Eixample Dret.

El Josep, dimarts a la tarda va assitir al Comitè Executiu de Turisme de Barcelona; dimecres al matí es va trobar amb representants de la CAB (Consell d’Associacions de Barcelona) per a tractar el seu informe sobre les subvencions a Barcelona i, a la tarda, va participar en una assemblea d’StopPujades. Divendres al matí, va tenir la reunió prèvia a la Comissió d’Economia i Hisenda i, més tard, es va desplaçar al Parlament per a mantenir una trobada amb el col·lectiu d’estibadors actualment en conflicte.

Les tres regidores, diumenge a la tarda van participar a una reunió de coordinació entre tota l’OTAj i el SM.

Respecte a comunicació: dimecres al matí, la Maria va realitzar una roda de premsa acompanyada de la M. José per a presentar la Jornada d’Habitatge que es farà el proper 25 de febrer, els seus objectius i programa. Us recordem que us podeu inscriure aquí

Respecte a les convocatòries de la setmana passada: dilluns a la tarda, la Maria va participar a la concentració convocada pel col·lectiu Degenerades contra els feminicidis; dimecres al matí, el Josep va donar suport a la manifestació de la Marea Pensionista.

Per últim, us anunciem que avui al matí es presenta a Hostafrancs el document i la campanya per a aturar la construcció d’uns dels hotels que es va escapar de la suspensió de llicències. Segui la roda de premsa que es realitzarà a les 11:00.