Dilluns la Maria va participar a un debat a BTV ràdio, a la tarda i, com cada dilluns, l’Eulàlia va participar a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts al matí la Maria va anar a la Junta de portaveus i  tot seguit l’oficina tècnica i les regidores es van reunir amb el SM-CCC. Més tard, el Pere es va reunir amb el comitè d’empresa dels visibilitzadors turístics de la ciutat. A la tarda, les regidores i les candidates es van reunir amb el SM-CCC per treballar sobre els continguts de la campanya. Al vespre, l’Anna va impartir la primera sessió del seminari de formació política “Filosofia marxista” organitzat Endavant Nou Barris.

Dimecres al matí, l’Anna va anar als Matins Cerdà, espai de debat-entrevista organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Camins de Catalunya enfocat a les eleccions municipals del maig. El Jordi va participar a l’acte organitzat per SOS Racisme “Pareu de parar-me” contra el racisme institucional, on es va presentar un informe sobre les actuacions de caire racista dels cossos policials. Les regidores van donar la roda de premsa sobre les proposicions i posicionaments del ple que hi va haver divendres. Tot seguit, el Pere va participar en un debat radiofònic a RNE Ràdio 4. Al vespre l’Eulàlia va participar a un acte organitzat per l‘ANC Cardedeu juntament amb l’Hug Lucchetti, regidor de la CUP Cardedeu.

Dijous 21F va ser dia de vaga general i tothom va participar en la mesura del possible a les mobilitzacions de la jornada de lluita i al vespre es va participar també a la manifestació convocada per la Plataforma per un CAP Raval Nord digne.

Divendres les regidores van assistir al plenari municipal durant tot el matí i part de la tarda. Al vespre la Maria va participar en una xerrada emmarcada en la campanya de l’Esquerra Independentista “Feminisme per canviar-ho tot” a Navàs.

Dissabte l’Eulàlia va assistir al vermut en defensa de l’Ateneu Divers a Sarrià; la Maria, el Jordi i l’Anna van participar a les Jornades sobre Municipalisme d’Unitat Popular organitzades per Endavant OSAN a Sabadell.

Diumenge el Pere va assistir al vermut feminista de Nou Barris organitzat pel Casal Popular 3 Voltes rebel.