Dilluns al matí, la Maria va concedir una entrevista telefònica a Ràdio BTV i més tard es va trobar amb la plataforma Municipalitzem. Tot seguit, l’oficina tècnica sencera es va reunir per preparar la setmana. Al vespre, tant l’Anna com la Maria van participar en un acte organitzat per la CUP de Sarrià-Sant Gervasi.

Dimarts al matí, la Maria va assistir al Consell Rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials, mentre que el Pere es va reunir amb la sectorial de Parcs i Jardins de la CGT.

Dimecres, l’Anna va fer una entrevista per a TOT Barcelona, mentre que la Maria va anar la tertúlia de Ràdio 4 “Metròpoli”. A la tarda, el Jordi es va reunir amb ECOM (moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física) i les regidores es van trobar per a preparar la conferència política de dijous 4. Al vespre, l’Anna va participar en un debat electoral organitzat per SOS Monuments.

Dijous al matí, el Pere va participar a la comissió extraordinària sobre la Zona Fòrum i a la tarda es va reunir amb el Carles Spa i el Josep Maria Rius per parlar de la proposta sobre el Port Olímpic que el govern municipal porta a la comissió única d’abril. Les tres regidores es van reunir més tard per acabar de preparar la conferència política de la tarda. Tot seguit, al Centre Cívic Pere Quart, vam realitzar la conferència política en la que van participar les actuals regidores i les candidates per presentar la candidatura i el lema de la campanya “Amb pas ferm” per a les municipals del maig.

Divendres al matí, l’Anna va concedir una entrevista a El Temps i l’Eulàlia es va reunir amb el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez. A la tarda, l’OTM i  SM-CCC, juntament amb les alliberades de campanya, es van reunir per treballar objectius i l’organització de la pròpia campanya. Al vespre, l’Eulàlia va participar a l’acte de precampanya de la Crida per Lleida.

Dissabte al matí, l’Alba va anar a la jornada reivindicativa que es va organitzar a Esplugues per reclamar la llibertat i el retorn de l’exili de l’Adri. L’Anna, per la seva part, va anar a l’acte de presentació de la candidatura organitzat per CUP Les Corts als Jardins Bacardí. A la tarda, l’Anna, l’Alfons i la Marga van participar a la manifestació #PunxemLaBombolla contra l’especulació immobiliària i el preu abusiu dels lloguers.