El més remarcable de la setmana va ser el Plenari Extraordinari sobre la modificació pressupostària del 2016 i la roda de premsa que vam fer per anunciar el sentit del vot del grup municipal dimecres passat. Les regidores es van centrar sobre tot en aquesta feina.

Així i tot, es van fer les següents reunions: La Mª José, dilluns al matí es va trobar amb el cap de grup d’ERC, Alfred Bosch, a petició seva i, a la tarda, va treballar les aportacions del GT de Mediambient per a la Taula de contaminació de l’aire. Més tard, va assistir a la sessió de composició del Consell Municipal de Turisme i Ciutat. Dijous a la tarda, va assistir a una reunió sobre el tancament del procés de selecció de la Síndica de Greuges; mentre que divendres al matí va anar a Btv per realitzar una entrevista i més tard es va reunir amb els periodistes del Punt Avui per realitzar-ne una altra.

La Maria, dilluns al matí va mantenir una entrevista sobre un llibre de la UOC i dimarts a la tarda va fer feina de la DiBa. Dimecres, al matí va assistir a la Junta de Portaveus i més tard a unes Jornades d’Habitatge de la DiBa; a la tarda, es va reunir amb la brigada vallesana. Divendres al matí, es va desplaçar a la seu del diari ARA per realitzar una entrevista i, a la tarda, es va reunir amb les treballadores del SARA.

El Josep, va treballar a l’autobús dilluns i dimarts i, a més, dimarts al matí es va reunir amb el comitè d’empresa de metro. Dimecres al matí, també va assistir a la Junta de Portaveus i més tard es va reunir amb representants del CADCI. El mateix dia a la tarda, es va trobar amb algunes persones que treballen de estàtues humanes a Les Rambles perquè exposessin la seva situació; després va assistir al Plenari de Districte de Nou Barris. Divendres al matí, es va reunir amb gent de BeC per tractar temes de TMB.

A banda d’aquestes reunions, la oficina tècnica va donar suport per realitzar d’altres trobades: Dilluns a la tarda es va assistir a una reunió sobre els clubs cannàbics i també es va mantenir una trobada amb representants de l’OSA (Observatori de Salut Ambiental). Dimecres a la tarda, es va fer una reunió amb companys de la CUP de Santa Perpètua de la Mogoda i la Plataforma Stop Comptadors telegestionables. Divendres al matí, es va fer una reunió amb la Plataforma Espai Gos per escoltar els seus objectius i demandes.

Respecte a mobilitzacions de la setmana passada, dilluns a la tarda la Maria va ser present a la concentració contra els feminicidis que convoca Degenerades i dijous a la tarda va participar a la mobilització del Niza. La Mª José, dilluns a la tarda va anar a Passeig de Gràcia 90 a la cassolada que es fa cada dilluns en rebuig a la resposta de l’UE davant els refugiats i divendres al migdia va anar a la delegació del govern espanyol a la mobilització per la suspensió de la llei 24/2015. El Josep, dijous a la tarda va anar a l’Àgora Juan Andrés Benitez en commemoració del seu assassinat.

Les tres regidores, dissabte van participar a la manifestació Sense Por. El Josep, també va participar al Mercado Rebelde convocat el mateix dia. Diumenge al matí, la Mª José va assistir a l’acte Refugiades, més enllà de l’emergència.