Durant aquesta setmana, les regidores han participat en les següents reunions i espais: la Mª José dilluns al matí es va trobar amb el conjunt d’entitats d’UCFR per preparar la manifestació amb motiu de la jornada internacional contra el racisme, el feixisme i la islamofòbia, el proper 19 de març; dimarts al matí va ser entrevistada en Onda Cero (aquí l’enllaç); dimecres a la tarda va participar a les Jornades de Debat Supramunicipal celebrades a Badia del Vallés juntament amb la Maria; i divendres amb matí es va reunir amb la Regidoria de Presidència, juntament amb el Josep, perquè el govern expliqués que està fent en matèria de relacions laborals.

La Maria, dilluns al matí va tenir una reunió a la DiBa per tractar el Pla de Mandat i més tard una altra per treballar temes de l’Observatori; a la tarda va participar al GT de Transformació Social. Dimarts al matí es va trobar amb treballadores de salut de la DiBa i a la tarda amb el GT Habitatge de nacional. Divendres al matí va continuar amb una reunió a la DiBa; va assistir al GT Drogues creat a l’Ajuntament de Barcelona i també es va reunir amb representants de la Pere Tarrés que havien demanat veure’s amb ella.

El Josep, dilluns, dimarts i dimecres va treballar a l’autobús i dijous a la tarda es va reunir per tractar la privatització de autobús a Nou Barris per l’empresa Sagalés.

Les tres regidores, juntament amb la resta de l’OTAj, es van reunir dijous a la tarda amb el SM.

A més, les regidores van participar en diferents accions i convocatòries: dilluns al vespre la Maria i la Mª José van acudir a la manifestació nocturna prèvia al 8 de març sota el lema FEM-NOS FORTES, FEM-HO JUNTES. LA NIT ÉS NOSTRA! convocada a Sant Andreu i, dimarts a la tarda, hi van anar a la manifestació convocada pel 8 de març.

Dimarts al matí el Josep i la Mª José van donar suport a la concentració convocada a plaça Sant Jaume pels socorristes de les platjes que es troben en perill de perdre el seu lloc de treball, i la Maria va participar a l’acció Desmilitaritzem el Salò de l’Ensenyament que es va realitzar en aquest esdeveniment dimecres al matí. Divendres al matí les regidores van tornar a donar suport a les socorristes en lluita, aquí l’enllaç de la nota de premsa.

Respecte a comunicació, us enllacem la valoració sobre les conclusions de la Taula de Ciutat sobre la Venda Ambulant . Reiterem la crida per aquest dissabte a participar al Mercadillo Rebelde per donar suport al col·lectiu de venedors ambulants perquè puguin portar les seves reivindicacions i realitzar la seva activitat sense amenaces de repressió. Hora: 17:00. Lloc: Canaletes

pasted image 0

També recordem que aquest dissabte a la tarda es realitzarà la presentació de la Crida LGTBI a les 19:00 al CSO La Vaina.

pasted image 0-1