D’una banda, durant aquesta setmana, les regidores han participat en les següents reunions i espais: La Maria, dilluns al matí es va reunir amb persones de suport a la Plataforma d’Afectades de l’ICAM per treballar una moció. Van venir acompanyades de companyes de la Marea Pensionista, que també van ser rebudes per l’oficina tècnica. Dilluns a la tarda, juntament amb la MªJosé, es va trobar amb el Carles Muntaner (investigador i metge), per tractar temes de salut. Dimecres al matí va assistir a la Junta de Personal de la DiBa i a la tarda al Plenari del Consell Municipal del Poble Gitano. Aquest diumenge a la tarda participarà en un taller sobre repressió a Terrasa.

La Mª José, a banda de la reunió de dilluns amb el Carles Muntaner, dimecres al migdia es va reunir amb BeC (acompanyada de l’oficina tècnica i el SM) per tractar la inclusió de les remunicipalitzacions a la modificació pressupostària; i a la tarda va assistir al Consell Comarcal del Barcelonès. Dijous a la tarda, juntament amb el Josep, va participar en un acte organitzat pels Iaioflautes.

El Josep, dimarts a la tarda va assistir al Comitè Executiu de Turisme de Barcelona i dimecres al matí va anar a la negociació del conveni d’autobusos. La tarda del mateix dia es va trobar, acompanyat d’una persona d’Alterta Solidària, amb l’Amadeu Recasens per tractar el Pla de Seguretat. Més tard, va tenir una altra reunió per tractar la informació que s’exposarà al Consell Rector de l’Institut Municipal de Paisatge Urbà i Qualitat de Vida.

D’altra, les regidores també han estat present en diverses convocatòries: dilluns a la tarda, tant la Mª José com la Maria van participar a la concentració convocada per Degenerades en rebuig de la violència masclista i els feminicidis; mentre que el Josep va assistir a la Cassolada en contra del PP i l’UE per l’acord Turquia-UE. Dimarts al matí, el Josep va anar a la concentració a la Ciutat de la (in)justicia de suport al Roger i el Mercader abans d’entrar al judici. Dijous al matí, les tres regidores van donar suport a l’acció d’encademanent de varies persones la porta del CIE feta per diversos col·lectius, per deixar ben clar que aquest CIE no tornarà a obrir.

Respecte a comunicació, cal destacar: dimarts al migdia la Maria, acompanyada de la Mª José, va realitzar una roda de premsa dins la campanya #LesDeuPedalades per presentar la quarta pedalada: la dissolució dels UPAs de la Guàrdia Urbana. Dijous a la tarda, el Josep i la Mª José van participar en la microacció de les sabates per presentar el carnet de ciutat que portem a la modificació pressupostària i posteriorment la Mª José va realitzar la roda de premsa. Avui, divendres al matí, el Josep ha fet una roda de premsa per explicar els fets pels quals ha estat denunciat a instàncies de la Guardia Urbana, amb motiu del suport de la nostra organització al col·lectiu de manters i dins la seva campanya de criminalització i repressió cap aquest col·lectiu i cap a les persones i organitzacions que els hi mostren solidaritat i suport.