tractar el projecte educatiu Baobab; dimecres a la tarda es va trobar amb representants del col·lectiu d’estàtues humanes de La Rambla; i dijous a la tarda va realitzar feines de la DiBa així com una reunió sobre l’esborrany del Pla LGTBI 2016-2020.

La Mª José, dijous al matí va mantenir una reunió per tractar la situació de les refugiades i a la tarda es va trobar amb el col·lectiu en defensa de Can Seixanta del Raval.

Respecte a comunicació, dimarts al matí la Maria i la Mª José van participar en una gravació en solidaritat amb la Flotilla Dones Rumb a Gaza; dimecres a primera hora del matí, la Maria va participar via telefònica en el programa Btv+; a la tarda, la Mª José va fer el mateix a la Cadena Ser per parlar sobre l’estat d’unes noves escoles que obriran en barracons a La Sagrera. Divendres al matí, la Maria va fer un canutasso sobre el patrocini de l’empresa Damm durant les Festes de la Mercè i tot seguit una roda de premsa juntament amb la Regidora de Feminisme sobre la remunicipalització del SARA i els PIADs.

Les regidores també han participat en diferents convocatòries: la Mª José, dilluns al matí va participar de la crida per aturar un desnonament d’una família a Ciutat Meridiana; dimecres al migdia, juntament amb el Josep i la Maria, va donar suport a les treballadores d’Unipost que es van concentrar a la plaça Sant Jaume; dijous a la tarda, amb la Maria, va assistir a la xerrada que feia el company Busqueta a la plaça de la catedral. A més, el Josep, dijous al matí, també va participar de la convocatòria per aturar un desnonament al districte de Gràcia i, divendres a la tarda, va assistir a la xerrada Exercim l’autodeterminació.

Pel que fa als actes relacionats amb l’onze de setembre: la Maria, divendres a la tarda va participar a l’acte polític de Sabadell. El mateix dia onze, juntament amb el Josep, a primera hora del matí va donar suport al muntatge del escenari al carrer Ferran. Va participar de totes les convocatòries de l’EI i va portar la pancarta durant la manifestació de la tarda. la Mª José, dissabte al migdia, va participar del dinar popular de Sants. Durant la diada, pel matí va participar en la salutació a La Coronela i de les convocatòries de l’EI; a la tarda va formar part de l’acte central de l’ANC i després es va afegir a la manifestació i acte polític convocat pel nostre moviment. El Josep, també va saludar a La Coronela i va participar de totes les convocatòries tant del matí  com de la tarda, portant el camió durant la manifestació.