Durant la setmana passada, d’una banda, les regidores van participar en diferents reunions i espais:  la Mª José, dilluns a la tarda va tenir una trobada amb membres del Consell Comarcal; dimarts al matí va assistir a una reunió amb la Crida per Sabadell per tractar temes sobre refugiades i, a la tarda, va ser entrevistada per Btv sobre l’enquesta del baròmetre. Dimecres a la tarda va mantenir una reunió sobre mobilitat i autobusos i, dijous a la tarda, va assistir a una reunió de sanitat.

La Maria, dilluns al matí va estar treballant temes de la DiBa; dimarts a la tarda es va reunir amb treballadores del SAD i dimecres a la tarda, amb la Plataforma d’Educadores d’Escoles Bressols Indignades. Dijous al matí va tornar a treballar temes de la DiBa i a la tarda va ser entrevistada pel Finalcial Times. Dissabte a la tarda, va participar com a ponent a la Conferència Municipalista.

Respecte a comunicació, dimarts al matí la Maria va fer una roda de premsa juntament amb CGT de la DiBa per anunciar la denúncia que s’ha presentat a l’oficina d’antifrau i, dijous al migdia, tant la Maria com la Mª José van fer  una roda de premsa juntament amb les treballadores de teleassistència.

Cal destacar la presència de les dues regidores en diverses mobilitzacions de la setmana passada: dilluns a la tarda van participar a la concentració que es fa cada primer dilluns de mes convocada per Degenerades en rebuig dels feminicidis i dissabte al matí, la Maria va assistir a la mobilització contra el Tast a la Rambla organitzat pels artistes de carrer.

Per últim, cal destacar què divendres al matí es celebrarà el Plenari Municipal del mes de novembre.