Durant la setmana passada, les regidores han participat de diferents reunions i espais: la Mª José, dimarts al matí es va veure amb al nostra consellera a Ciutat Vella, Paula Ezquerra, per compartir informació sobre venda ambulant; més tard, es va reunir amb el gabinet d’alcaldia per tractar també aquest tema. Dimecres a la tarda, va assistir a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat mentre que, dijous al matí, es va reunir amb la nostra consellera de Sants-Montjuïc, Mª Lluïsa Pahisa, per obtenir informació sobre el PMU (Pla de Millora Urbana) La Satalia; més tard, va assistir a la sessió plenària del Consell Municipal de Turisme i Ciutat; i, finalment, divendres al matí va mantenir una reunió amb el govern sobre el PMU La Satalia.

La Maria, dimarts al matí va assistir a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports; dijous a la tarda a la sessió de la comissió permanent del Consell Muncipal de Benestar Social i divendres al migdia al Grup de Treball de Drogodependències. Juntament amb la Mª José, va participar en el minut de silenci que es va realitzar divendres al migdia a causa del atempat ocorregut la setmana passada a Niça.

El Josep, dilluns al matí va tenir una trobada per tractar temes relacionats amb Btv; dimarts a la tarda va participar a la Comissió d’Economia i Hisenda; i dimecres al matí va fer el mateix a la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció.

També cal destacar que les regidores van realitzar una roda de premsa dilluns al migdia per presentar les iniciatives que portaven a les comissions d’aquest mes.

Per últim, el Josep, diumenge al matí va assistir a la convocatòria en suport al poble saharaui que va tenir lloc a la plaça Sant Jaume.