Com ja vam anunciar, el Josep es troba a Grècia fent tasques de col·laboració en els camps de refugiats i la Mª José han estat fora fins divendres passat.

Així, la Maria, d’una banda, va assistir a diferents reunions i espais institucionals: dilluns al matí, va ser entrevistada pel Diari Rambles; dimarts al matí, es va reunir amb representants del moviment Ni dación Ni pago per tenir informació sobre les titulitzacions i, a la tarda, va estar treballant temes de la DiBa. Durant el dimecres, va assistir a les IIIa Jornada PIADs 2016 ‘Feminismes: intervenció en la comunitat i el territori’ organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. Dijous al matí, es va reunir amb una treballadora de la DiBa i, divendres al matí, es va reunir amb la Regidoria d’Habitatge per treballar una proposició sobre aquest àmbit que BeC vol portar al Plenari Municipal d’aquest mes.

D’altra, va participar en les mobilitzacions que estaven convocades a la ciutat: dilluns a la tarda, va participar tant al tall de la Gran Via amb motiu del desallotjament del camp de refugiades de Eko com a la concentració a Plaça Sant Jaume en rebuig a l’atemptat homòfob d’Orlando. Dimecres al matí, va participar a la convocatòria del Sindicato de Vendedores Ambulantes per exigir la llibertat de Sidil i, dijous a la tarda, va participar a les mobilitzacions dels treballadors del sector cultural. Diumenge a la tarda, va participar juntament amb la Mª José a la manifestació a Plaça Universitat pel Dia Mundial de les Refugiades.

Respecte a comunicació, divendres al matí es va realitzar una roda de premsa amb els artistes de carrer sobre l’ordenança del civisme que podeu trobar en aquest enllaç

Per últim, cal recalcar l’acte del passat dissabte “Les llavors ja han germinat”, on la Maria i la Mª José van participar activament amb la resta de companyes de l’organització per fer balanç d’un any de la candidatura a l’Ajuntament de Barcelona.