Durant la setmana passada, les regidores van participar en diferents reunions i espais institucionals: la Mª José i la Maria, dilluns al matí van assistir a la cimera convocada per l’ajuntament pel tancament del CIE; a la tarda, la Mª José i el Josep es van reunir amb el govern per treballar el projecte del tramvia. Dimarts a la tarda, la Mª José es va reunir amb un company del GT de Turisme; dimecres a la tarda, va assistir al Consell Comarcal del Barcelonés; i divendres a la tarda va participar a una xerrada sobre turisme convocada pel nucli de Sant Martí.

La Maria, dilluns al matí es va trobar amb la regidora de Feminisme i LGTBI per tractar la municipalització dels PIADs i, a la tarda, va treballar temes de la DiBa; dimarts al matí va assistir a la Junta de Portaveus del Plenari Muncipal d’aquest mes, mentre que a la tarda es va reunir amb el govern per rebre informació sobre la mesura que presenten al Plenari sobre Suport i impuls del sector de restauració a Barcelona. La mateixa tarda, es va trobar amb la comissionada de salut per tractar la situació del SARA. Dimecres al matí, es va reunir amb la CGT de l’ajuntament per compartir informació sobre el projecte Impulsem i, dijous al matí, va participar tant a les Comissions de la DiBa com a la Junta de Portaveus d’aquest organisme.

El Josep, a més de la reunió sobre el tramvia, dilluns a la tarda va participar al grup impulsor sobre la modificació de les normes reguladores de la participació ciutadana (NRPC); dimarts al matí va assistir a la Comissió Especial de Comptes; a la tarda es va trobar amb companys del BDS i, dijous a la tarda, va anar a la sessió del Grup de Transport Públic del Pacte per la Mobilitat per treballar el model final de la xarxa de bus.

Respecte aquests espais, cal destacar l’acció política de les tres regidores al Plenari Municipal celebrat divendres passat al matí.

En relació a comunicació, la Maria i la Mª José, juntament amb el CADCI i l’Ateneu Enciclopèdic Popular, dimarts al matí van realitzar una una roda de premsa amb motiu del 80è aniversari de les Olimpíades Populars; mentre que dijous al matí, les tres regidores van presentar les iniciatives d’acció política del grup municipal al Plenari.

A més, dijous a la tarda, la Maria va participar a la concentració convocada a Gràcia en contra de l’especulació, mentre que el Josep i la Mª José van assistir al documental El peso de la manta