Durant la setmana passada, les regidores van participar de diferents reunions i espais: la Maria, dilluns al matí va realitzar una entrevista per a una web de feminismes i, al vespre, va ser entrevistada al programa Bassics de Btv. Dimarts al matí, va participar a la Comissió de Drets Socials Cultura i Esports; dimecres al matí, es va reunir amb el govern per fer un seguiment dels acords pressos durant la modificació pressupostària respecte a la renda de dones mentres que, a la tarda, va ser entrevistada pel diari El País i més tard va assistir a una reunió del Consorci del Parc de Collserola. Dijous al matí, va ser a la DiBa per assistir tant a les Comissions com a la Junta de Portaveus; a la tarda, juntament amb la Mª José, es va reunir amb la Comissionada de Salut per tractar la sala de venopunció Lluís Companys de Ciutat Vella i més tard amb artistes de Les Rambles.

La Mª José, dilluns a la tarda va assistir a la reunió del GT d’immigració de nacional; dimecres a la tarda va participar a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat; dijous al matí va realitzar unes gestions del Consell Comarcal i més tard va assistir a aquest Plenari. A més, al vespre va participar des del carrer del pregò de les Festes de la Mercè.

El Josep, dilluns al matí va realitzar la reunió prèvia a la Comissió d’Economia i Hisenda. Dimarts a la tarda, primer va participar a la Comissió Extraordinària i tot seguit a la Comissió Ordinària. Dimecres al matí també ho va fer a la Comissió de Presidència, Drets de ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció. Dijous al matí, es va reunir amb treballadores de Btv als districtes.

Destacar el Plenari Extraordinari sobre l’Ordenança de Terrasses on van participar les tres regidores divendres al matí.

Respecte a comunicació: dilluns al matí, la Maria va fer una roda de premsa per demanar el cessament del conseller de CiU al districte de Sants-Montjuïc arran de les seves declaracions masclistes. Diumenge al matí, va participar a L’entrevista del diumenge de TV3

Per últim, fer èmfasi a les convocatòries del cap de setmana amb motiu de les Festes de la Mercè: dissabte al matí, la Mª José va participar en l’acció que es va portar a terme davant l’esglèsia de la Mercè de solidaritat amb les companyes de Palma encausades per demanar l’avortament lliure i gratüit.