Durant la setmana passada, les regidores van participar en les següents reunions i espais: La Mª José, dimarts al migdia va assistir al Plenari de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona); dimecres al matí va tenir una reunió per tractar temes de les refugiades i també Consell Rector de l’IMU (Institut Municipal d’Urbanisme); dimecres a la tarda, es va trobar amb el GT Immigració de la CUP nacional.

La Maria, dimarts al matí va assistir a la Junta de Portaveus del Plenari Municipal i, al migdia, va anar juntament amb la Mª José al Plenari de l’AMB; dimarts a la tarda va ser present al Consell Rector de l’IMMB (Institut Municipal de Mercats de Barcelona); i dimecres al matí es va trobar amb paradistes del Mercat de Sant Antoni per saber en quina situació es troben. Durant el matí i part de la tarda de dijous, va assistir al Plenari de la DiBa (Diputació de Barcelona); després va participar a un debat sobre feminisme i en una visita amb Silvia Federici. Divendres a la tarda va assistir a la seva conferència.

El Josep, dimarts al migdia va tenir una reunió amb el sindicat de venedors ambulants; dimecres al migdia va assistir al Consell d’Administració de FMB (Ferrocarrils Metropolitans de Barcelona, S.A) i, a la tarda, a l’assemblea d’Stop Pujades. Dijous a la tarda hi va anar al Grup de Transport Públic convocat per l’Ajuntament de Barcelona dins el marc del Pacte per la Mobilitat.

A més, les tres regidores van participar divendres durant el matí i part de la tarda al Plenari Municipal.

Respecte a comunicació, destacar la roda de premsa de dimarts al matí per presentar la campanya “Les 10 pedalades”, on comencem a explicar les nostres propostes a la modificació pressupostària. Aquí els diferents enllaços:

roda de premsa

impulsem el gir

primeres pedalades

Per últim, destaquem les diverses convocatòries on han participat les regidores. Dilluns a la tarda van assistir al Mercadillo Rebelde convocat a Canaletes. Dimarts al matí, el Josep va anar a la roda de premsa per donar suport als companys Roger i Mercader que tindran judici el proper dimarts 5 d’abril per haver participat a la vaga del 29M. A la tarda, va anar juntament amb la Mª José a la concentració convocada a plaça Sant Jaume per la comunitat pakistanesa en rebuig a totes les morts provocades pels diferents atemptats sota el lema Nos duelen todas las muertes; i divendres a la tarda van participar a la manifestació convocada a plaça Orfila en suport al Roger i Mercader.

Dissabte a la tarda, el Josep va assistir a la manifestació convocada pels treballadors i treballadores de metro amb motiu de la vaga que van realitzar aquest dia.

A més, les tres regidores van participar diumenge al matí a la roda de premsa Sense Por convocada per nacional en suport a tots els càrrecs electes i ajuntaments investigats per desobediència a l’estat espanyol