Primer de tot, destacar les convocatòries on han participat les regidores durant el passat cap de setmana: dissabte al matí la Maria va participar en el rodatge de l’entrevista-documental “CUP i seguit”, mentre que la Mª José i el Josep van anar a la manifestació sota el lema “Vies Segures”. A la tarda, van ser presents a la zona de Drassanes donant suport a l’acció convocada pel Sindicat de Venedors Ambulants, que van realitzar un mercat ambulant en resposta a la repressió patida durant les últimes setmanes.

Durant aquesta setmana, les regidores assistiran a les següents reunions i espais: La Maria, dimarts al matí es reunirà amb la Comissionada d’Esports per tractar un tema sobre el Consorci el Faro; dijous a la tarda serà a la DIBA revisant expedients i divendres a la tarda assistirà al Consell Municipal LGTBI.

La Mª José, dimecres a la tarda participarà al Plenari del Consell Comarcal del Barcelonès; dijous al matí es reunirà amb les entitats que donen suport a UCFR per preparar la manifestació del proper 19 de març sota el lema “Prou Racisme! Refugees Welcome” i divendres a la tarda es veurà amb el grup animalista.

El Josep, dimecres al matí es veurà amb un representant del Casal Argentí per tractar la querella contra els crims fascistes durant la guerra civil i a la tarda participarà al Plenari del Districte de Nou Barris. Dijous al matí farà una visita a Parcs i Jardins i treballarà a l’autobus tota la tarda de dimarts i de divendres.

A més, les tres regidores seran presents dimecres al matí a la reunió sobre la Fira Literal que es farà al despatx de l’oficina tècnica; i dijous a la tarda es reuniran al local nacional amb el SM, el SN, part del grup parlamentari i de l’oficina tècnica municipal.

Altres reunions assumides per l’oficina tècnica en suport a la tasca de les regidores són: explicació de l’informe sobre l’aplicació de la llei LGTBI dilluns a la tarda; reunió de pressupostos amb la Gerència d’Economia dimarts al matí; visita amb la CatFac i amb col·lectius en lluita de l’ajuntament dimecres al matí; trobada amb la Plataforma Recuperem el Teatre Arnau dimecres a la tarda; assemblea del Sindicat de Venedors Ambulants i  reunió amb treballadors de l’arqueologia dijous a la tarda.

Respecte a comunicació, el grup municipal participarà dijous al migdia al programa de ràdio La Ciutat d’Onda Cero, i divendres convocarà una roda de premsa per fer pública l’acció política en clau feminista feta a l’ajuntament i com encarem el 8 de març.

Per últim, destaquem la convocatòria de vaga del SEPC el proper dijous 3 de març, on les regidores hi participaran.

CcnHC6WWEAA57CV