Fem un resum de les reunions i espais on participen les regidores durant aquesta setmana: dimarts al matí la Maria està convocada a la Junta de Portaveus del Plenari Municipal i més tard al Consell Metropolità de l’AMB juntament amb la Mª José; a la tarda participa al Consell de Dones. Dijous al matí intervé al Ple de la Diputació i a la tarda a la Comissió Extraordinària de Drets Socials, Cultura i Esports, on es treballarà un únic punt sobre model cultural a la ciutat.

La Mª José dimarts al matí té prevista una entrevista amb una investigadora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona i també participa al Consell Metropolità de l’AMB. Dimecres al matí està citada a una reunió d’ecologia per tractar diversos temes  amb càrrecs tècnics i polítics del govern; i a la tarda té una reunió amb el GT nacional d’immigració. Divendres a la tarda te previst assistir a la presentació de l’EI dels barris dels turons.

El Josep, dimarts i dijous durant tot el dia participa a la vaga d’autobusos de TMB. Les tres regidores participen aquest divendres al Plenari Municipal del mes de febrer; aquí podeu trobar totes les iniciatives de la CUP Capgirem Barcelona:

http://capgirembcn.cat/index.php/proposicions-i-preguntes-al-ple-del-26-02-2016/

A banda d’aquestes reunions, membres de l’oficina tècnica participen a les següents reunions en suport a les regidores: reunió sobre els pressupostos 2016, Consell Municipal de Benestar Social i 3a sessió del PEUAT (Pla Especial Urbanístics d’Apartaments Turístics).

Respecte a comunicació, dimecres al migdia el grup municipal convoca una roda de premsa on les regidores presenten de les nostres iniciatives al Plenari, la vaga de TMB i la situació actuals del col·lectiu de venedors ambulants.

Per últim, fem un resum de les convocatòries i accions al carrer on participen les regidores aquesta setmana: Dilluns durant tot el dia les tres regidores participen tant al Correscales, corrent l’últim tram, així com a la manifestació convocada per la vaga de metro i la manifestació convocada al vespre per les treballadores en lluita de Telefònica. Dimecres a la tarda participen de les diferents accions organitzades per StopPujades i divendres a la tarda assisteixen a l’acte de dones de l’EI.

image