Dilluns al matí el Pere es va reunir amb la 4a tinença per a que li expliquessin la modificació de l’MPGM del C/Remei núm. 18. Posteriorment, alliberades i regidores es van reunir per programar la setmana. Més tard, el Pere es va reunir amb un grup habitatge Barceloneta. A la tarda, l’Eulàlia com cada dilluns, va assistir a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts, l’Eulàlia i el Pere van anar a Plenari de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). Al vespre, tant el Pere com la Maria van participar a l’acte sectorial Espai Públic i Patrimoni.

Dimecres, la Maria va participar a les Jornades Bonnemaison, a la taula rodona sobre el pacte d’estat contra la violència de gènere. L’Eulàlia es va reunir amb la Consellera del districte de Sants-Montjuïc i amb Can Batlló per la qüestió de l’aprovació del conveni de concessió. Més tard el Pere va assistir a la reunió de seguiment de relació de llocs de treball. Al vespre, la Maria va participar a l’acte sectorial sobre els Drets de les Persones Migrades.

Dijous la Maria va anar a la Diputació on també va assistir al Plenari, més tard l’Eulàlia va participar al debat polític municipal del programa La Ciutat d’Onda Cero. Al vespre, l’Eulàlia va participar a l’acte sectorial sobre el Model Territorial i Descentralització Política.

Divendres al matí la Maria es va reunir amb les treballadores del CUESB en lluita per tal de conèixer millor els objectius de la seva lluita. El Pere es va reunir amb l’associació d’Ateus de Catalunya. A la tarda, l’Eulàlia va participar a un acte a Terrassa sobre els mercats municipals i la Maria va participar en un acte a Poblenou sobre educació.

Dissabte al matí l’Eulàlia va assistir en la lectura del manifest: “Camins de SuperVIHvència” en dia mundial de la SIDA i a la tarda va participar a la marxa per la dignitat.