Dilluns al matí la Maria va assistir a la Comissió de Drets socials, cultura i esports, anticipada a causa dels actes en motiu de Santa Eulàlia del dimarts dia 12. El Pere i l’OTM es va reunir amb el CCC-SM per preparar la setmana. A la tarda la Maria es va reunir amb la militant feminista argentina Andrea Datri.

El dimarts a la tarda l’Eulàlia va assistir a la comissió d’Economia i Hisenda i les regidores es van reunir amb el CCC-SM per parlar dels continguts que es volen tractar durant la campanya. Més tard l’Eulàlia i la Maria van anar a la concentració del primer dia del #JudiciFarsa.

Dimecres al matí, la Maria va assistir a la Comissió de Presidència i Seguretat i a la tarda el Pere va anar a la Comissió d’Ecologia, urbanisme i Mobilitat. L’Eulàlia va anar al debat que organitzava la Plataforma CAP Raval Nord i la Maria va participar a l’acte “El moviment de dones enfront de l’ascens de l’extrema dreta” organitzat per Pan y rosas, amb la Mª Jesús Izquierdo i l’Andrea Datri a la UB.

El dijous, la Maria va reunir-se amb l’AFI de l’escola Entença i el Roger, una de les conselleres de l’Eixample per tractar la situació en la que es troba l’escola. A la tarda, el Pere es va reunir amb en Joan, el conseller de Ciutat Vella i el Dani, el de Sant Martí per parlar de la qüestió de l’amiant. La Maria va participar en una xerrada sobre la feminització de la pobresa a Artés dincs el marc de la campanya Feminisme per canviar-ho tot. L’Eulàlia va assistir a l’entrega dels premis Ciutat a La Directa, a l’ajuntament i en Pere a la manifestació de rebuig al desallotjament de l’alzina i les casetes del carrer Encarnació.

Dissabte al matí, el Pere va anar a la manifestació contra l’ampliació de l’església de la sagrada família i el conseqüent enderroc dels blocs d’habitatges afectats per les obres.

Diumenge a la tarda la Maria i l’Eulàlia, es van reunir amb el CCC-SM i l’OTM per encarar els continguts de la campanya Rumb 2019.