Dilluns al matí l’Eulàlia va participar al programa “El matí” de Catalunya Ràdio. El Marc, el Pere i la Neus, consellera del districte de Sants-Montjuïc, es van reunir amb la plataforma Salvem Montjuïc per conèixer l’estat actual de la seva lluita. A la tarda, l’Eulàlia va assistir a la reunió del Secretariat Nacional, com cada dilluns, i el Pere va anar al Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals. Al vespre, el Jordi va anar a la concentració de rebuig als atacs feixistes que van rebre els menors no acompanyats i les educadores socials de Castelldefels, i el Pere va participar al nucli de Sant Martí per compartir opinions sobre la proposta del govern municipal de modificació del pla general metropolità (MPGM) de la Rambla Prim.

Dimarts al matí, la Maria va participar a la taula permanent del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil i de Qualitat, i el Pere, a la segona sessió de la comissió extraordinària sobre l’ordenança municipal de terrasses del districte de Ciutat Vella. A la tarda, com cada dimarts, les regidores i les candidates es van reunir amb el Secretariat Municipal-Comitè de Campanya, per treballar sobre els continguts de la campanya de les properes eleccions municipals. Al vespre, l’Eulàlia va participar a l’assemblea oberta organitzada pels nuclis de Poble Sec i Sants-Montjuïc.

Dimecres al matí, la Maria va assistir a una reunió amb la resta de grups municipals en la que el govern municipal va exposar l’anàlisi que s’ha realitzat de l’escletxa salarial. El Pere va anar a la presentació de l’MPGM de la Model. Més tard, la Maria es va reunir amb la Gemma Tarafa, la Comissionada de Salut i de Diversitat Funcional, per parlar del servei odontològic municipal. Tot seguit, es va reunir amb el comitè d’empresa de les treballadores del 010, actualment en lluita perquè l’empresa guanyadora del nou concurs per gestionar el servei no només no les subroga sinó que empitjora les condicions: ja han fet dues jornades de vaga amb un seguiment del 90%. L’Eulàlia va participar al debat-tertúlia “Metròpoli” a RNE Ràdio 4.

Dijous el Pere es va reunir amb el comitè d’empresa dels visualitzadors turístics per tal de fer un seguiment de la seva situació i més tard es va reunir amb la tinència d’urbanisme per a saber què portarà el govern municipal a la comissió d’ecologia, urbanisme i mobilitat d’aquest mes. L’Eulàlia va participar al debat de “La Ciutat” a Onda Cero. A la tarda, el Pere va assistir a la Taula sobre la Contaminació de l’Aire i el Jordi va anar a l’Ateneu la Bugadera d’Horta, on es realitzava una xerrada sobre la situació a Veneçuela.

Divendres al matí les regidores i oficina tècnica es van reunir per planificar la setmana següent. Després es va participar al minut de silenci en solidaritat amb el poble de Christchurch i de rebuig a l’atac feixista que va produir més de 50 morts. Tot seguit, l’Eulàlia va tenir la reunió prèvia a la comissió d’economia i hisenda amb els tècnics de l’ajuntament. Al vespre, la Maria va participar en una xerrada organitzada per la CUP Terrassa: “Models policials. Quin és el model des de l’esquerra transformadora?”.

Dissabte l’Eulàlia va participar a la manifestació pel dret a l’autodeterminació a Madrid.