Dimarts 11 al matí, la Maria va participar a la concentració antifeixista a plaça Urquinaona i després a l’acte en homenatge a en Gustau Muñoz. En Pere va assistir a l’acte en homenatge a Salvador Allende, l’Eulàlia va participar a l’acte “1 d’octubre: Cap a la República social i participativa on puguem decidir-ho tot!”. Més tard, al migdia, la Maria va participar a la manifestació organitzada per Rescat per la llibertat de les preses polítiques. Per la tarda, les tres regidores van participar a la manifestació de l’esquerra independentista.

Dimecres 12 tot el conjunt de l’oficina tècnica ens vam reunir per planificar la setmana i acabar de treballar plegades en les proposicions i preguntes que presentaria el grup municipal a les comissions de setembre.

Dijous 13 al matí la Maria va estar fent feina a la Diputació, l’Eulàlia va assistir a una reunió amb el Grup Promotor de l’30% HPO  i en Pere va anar al Consell d’administració de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Més tard la Maria va participar a un debat a Onda Cero. Per la tarda, la Maria es va reunir amb el col·lectiu Novembre feminista i l’Eulàlia va participar en un acte organitzat per Arran Horta.

Divendres 14 la Maria va tenir una reunió amb la Gala Pin i altres grups municipals per parlar de la Multiconsulta, l’Eulàlia es va reunir amb en Gerardo Pisarello per parlar de les retallades o reorganització econòmica del govern. El Pere es va reunir amb la 4a tinença per parlar dels punts que portarà el govern a la comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. Per la tarda, la Maria va participar com a ponent a l’escola d’estiu de la CUP.

Dissabte 15, l’Eulàlia va participar com a ponent a l’escola d’estiu de la CUP.

El diumenge 16, en Pere va participar a la concentració de rebuig a la manifestació contra la immersió lingüística.