Dilluns les regidores i l’oficina tècnica es van reunir per programar la setmana de comissions i començar a preparar també les propostes pel plenari municipal següent. Per la tarda les regidores van estar preparant els argumentaris de les comissions.

Dimarts la Maria va participar a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports i per la tarda, l’Eulàlia va participar a la Comissió d’Economia i Hisenda.

Dimecres al matí la Maria va participar a la Comissió de Presidència, Drets de ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció, en Pere va participar al debat polític del programa La Ciutat a Radio 4. Per la tarda, ell mateix va participar a la d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. L’Eulàlia va participar a la roda de premsa per presentar programa-marc de les eleccions municipals.

Dijous la Maria va assistir a una formació a la Diputació i l’Eulàlia va anar al debat polític d’Onda Cero. Per la tarda les regidores i alguns membres de l’oficina tècnica van reunir-se per treballar sobre la campanya Rumb 2019. Més tard, la Maria i representants del nucli de Les Corts van reunir-se amb el col·lectiu Putes Indignades.

Divendres el Pere va assistir a una reunió informativa amb la Janet Sanz sobre el Pacte 22@. La Maria va participar al  Congrés Internacional: Una altra seguretat és possible realitzat al CCCB. Al vespre, tan ella mateix com l’Eulàlia, van participar a l’assemblea sectorial “Pobresa i model econòmic”.

Dissabte la Maria va participar en una formació a Pla de Santa Maria, a una jornada d’experiències municipalistes.