El dilluns a primera hora, la Maria i el Pere es van reunir amb la resta de l’oficina tècnica i un membre del Secretariat Municipal per preparar la setmana de comissions. Més tard, van fer la roda de premsa per donar a conèixer al mitjans què és el que la CUP Capgirem Barcelona va portar a les Comissions de gener. L’Eulàlia va tenir la reunió prèvia a la Comissió d’economia on el govern va explicar-li què és el que portava a la comissió. Més tard, en Pere es va reunir amb la Janet Sanz i el company Marc Cerdà per parlar de la nostra proposició sobre el TRAM. A la tarda, el Pere es va reunir amb Units pel Tram i l’Eulàlia, com cada dilluns per la tarda va anar a la reunió del Secretariat Nacional.

El dimarts al matí la Maria va assistir a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports i l’Eulàlia es va reunir amb els representants del MACBA va parlar de la qüestió ampliació MACBA vs. CAP del Raval Nord. A la tarda la Maria va preparar la Comissió de Presidència del dia següent i l’Eulàlia va assistir a la Comissió d’Economia i Hisenda.

Dimecres, l’Eulàlia va fer una visita guiada a Can Batlló per parlar de la situació actual i la Maria va anar a la Comissió de Presidència i Seguretat de la que se’n va anar abans d’hora com a mostra trencament de la normalitat institucional i de solidaritat vers les companyes que estaven sent detingudes en la ràtzia que va dur a terme la policia nacional la setmana passada. El Pere es va reunir amb companyes de la CGT-TMB per parlar de la qüestió del TRAM i després va participar en una tertúlia a Radio 4. A la tarda, ell mateix va assistir a la Comissió d’Ecologia, urbanisme i mobilitat i l’Eulàlia, al vespre, va participar de les mobilitzacions de protesta per les detencions d’aquell mateix dia.

Dijous al matí l’Eulàlia va parlar amb Ràdio BTV sobre les detencions del dia anterior i el Pere va anar a Ràdio BTV per parlar de la qüestió TRAM sobretot. Més tard, l’Eulàlia va assistir a una reunió sobre polítiques d’habitatge a l’AMB.

Divendres al matí, el Pere es va reunir amb l’Eloi Badia i el Roger Clot per parlar de la qüestió de la Rambla del Prat a Gràcia, més tard, l’Eulàlia es va reunir amb el gremi de restauradors.

Dissabte al matí la Maria va anar a la manifestació que exigeix la construcció del nou CAP Raval Nord, el Pere va anar a l’acte de presentació del nou Centre LGBTI de ciutat en la seva Jornada de Portes Obertes.