El dilluns 15 d’octubre al matí, l’Eulàlia va anar a l’ofrena a Lluís Companys i la Maria va anar a la reunió prèvia de la comissió d’Economia i Hisenda, substituint a l’Eulàlia. Més tard, el Pere i la Maria van fer la roda de premsa sobre les comissions d’octubre. Més tarda, la Maria va tenir la reunió amb els altres grups municipals sobre la multi-consulta. Per la tarda, ella mateixa va estar treballant en la preparació dels argumentaris per la comissió de Drets socials, Cultura i Esports del dia següent.

El dimarts al matí la Maria va participar a la comissió de Drets socials, Cultura i Esports, el Pere va estar preparant la comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. L’Eulàlia va anar al ple extraordinari de l’AMB,  per la tarda va anar a la comissió d’Economia i Hisenda i més tard a l’acte d’Aigua és Vida a l’AMB.

El dimecres, la Maria va anar a la comissió de Presidència i Drets de la Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció, l’Eulàlia va participar a “El Matí” de Ràdio 4. Per la tarda, ella mateixa, es va reunir amb la Plataforma d’afectats per iDental, per conèixer la situació i plantejar la proposició al Ple que finalment presentem aquesta setmana. El Pere va participar a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

El dijous, la Maria va anar a la Diputació on va participar de la comissió. L’Eulàlia va anar a la presentació de la campanya “Dones amb Drets, una articulació feminista pels drets de les dones en situació de trata amb finalitats de prostitució forçada”, més tard va participar en una trobada amb joves, nois i noies del Grup Altaveu Grup Altaveu. Més tard, la Maria va reunir-se amb el grup de treball d’Educació.

Divendres la Maria va reunir-se a la Diputació per parlar de les gestions en relació la municipalització de diferents serveis de l’ajuntament de Corbera.

Dissabte al matí, l’Eulàlia va participar a l’acte de Sobirania Econòmica de la Campanya Horitzó República de la CUP Palamós i per la tarda, a l’acte de presentació de la CUP Santa Eulàlia de Ronçana.