Dilluns al matí, les tres regidores van donar la roda de premsa sobre el que presentàvem a les comissions d’aquest mes de març. Tot seguit, l’Eulàlia i el Jordi van anar cap a LaFede on es va realitzar la roda de premsa d’UCFR prèvia a la manifestació de dissabte 23 “#STOPVOX”. El Pere es va reunir amb la plataforma Recuperem les Tres Xemeneies per conèixer millor l’estat de la seva lluita que interpel·la tres districtes diferents. Més tard la Maria va tenir la reunió prèvia a la comissió presidència amb la resta de grups municipals. A la tarda, com cada dilluns, l’Eulàlia va assistir a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts al matí, el Pere va assistir al plenari extraordinari sobre el Pla de barris, i la Maria, a la comissió de Drets Socials, Cultura i Esports. A la tarda, l’Eulàlia es va reunir amb la Plataforma CAP Raval Nord Digne i després va assistir a la comissió d’Economia i Hisenda. Les candidates i la Maria van participar a una formació sobre xarxes per ser més eficients comunicativament.

Dimecres al matí, l’Anna va ser entrevistada al programa “El matí” de RNE Ràdio 4. La Maria va participar a la comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció.  A la tarda, el Pere va anar a la comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i al vespre, l’Anna va participar a la xerrada “Barri a barri fins a la ciutat: un model de Barcelona” dins de les I Jornades Ciències Socials, Marxisme i Acció Política a la UB Raval organitzades pel SEPC i l’UCPC.

Dijous al matí, la Maria va assistir a les comissions de la Diputació i a la Junta de Portaveus de la mateixa. Més tard, va fer una entrevista per
el programa de televisió online “No pasa nada”. El Pere, va anar a la Comissió informativa de mobilitat de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) i a la tarda, al Consell d’Administració de l’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU), i la Maria, al Consell Municipal de Benestar Social. Al vespre, el Jordi va participar a la xerrada del segon dia de les I Jornades Ciències Socials, Marxisme i Acció Política pel SEPC i l’UCPC sobre Història i antifeixisme que, degut a l’ocupació de la Capella de la Misericòrdia per reclamar el nou CAP Raval Nord, es va traslladar de l’UB Raval a la Capella. L’Anna va participar a l’acte nacional a Cotxeres de Sants.

Divendres, aprofitant el viatge a Brussel·les, l’Eulàlia va veure’s amb l’Adri Carrasco per poder transmetre-li tota la nostra solidaritat i suport, i van fer el vídeo de l’enllaç convocant a les mobilitzacions del dia 6 a Esplugues i el dia 10 a Viladecans. Més tard, les regidores i l’OTM es van reunir per poder preparar la següent setmana. El Pere va assistir a la comissió d’estudi de la Zona Fòrum.

Dissabte la Marga i l’Alfons van participar a la manifestació convocada per UCFR sota el lema “#STOPVOX”.

Diumenge, l’Anna va gravar un vídeo per denunciar la situació en la que es troben els Tres Turons, entre d’altres coses, per la presència d’amiant.