Dilluns al matí la Maria va assistir a la jornada “La infància i l’adolescència a Barcelona: Present i Futur” organitzada per l’ajuntament de Barcelona. A la tarda va realitzar la gravació d’un vídeo de la campanya de formació que s’està fent a nivell nacional. L’Eulàlia, com cada dilluns, va assistir a la reunió del Secretariat nacional.

Dimarts al matí la Maria va assistir a la Junta de Portaveus de l’ajuntament i més tard les regidores i les alliberades de l’Oficina Tècnica Municipal es van reunir per preparar i distribuir tasques pel Plenari municipal del divendres. Després el Pere es va reunir amb la quarta tinença que li va explicar la mesura de govern respecte les taxes al transport de Sharing (moto i bicis).

Dimecres a la tarda la Maria va assistir al Consell de Seguretat de l’ajuntament.

Dijous la Maria va participar a la comissió de la Diputació de Barcelona, posteriorment les tres regidores van donar la roda de premsa sobre les propostes i els posicionaments que el grup municipal portava al plenari municipal del dia següent. Més tard, l’Eulàlia va participar en una reunió de seguiment de l’Estudi sobre Possibles Impactes de Sentència del TS. sobre la SEM- ABEMCIA i la Maria, a la Junta de Portaveus de la Diputació de Barcelona. A la tarda, les tres regidores van preparar el ple del dia següent, i en Pere, al vespre, va participar a l’acte sectorial de Mobilitat i Medi Ambient.

Divendres, les tres regidores van participar al Plenari Municipal que aquest cop va durar 6 hores i mitja. Al vespre, la Maria va participar a l’acte sectorial sobre Feminismes i LGBTI.

Dissabte l’Eulàlia va participar a l’acte sectorial sobre Habitatge.

Diumenge al matí, la Maria va participar a la manifestació del 25N, dia Internacional contra la violència masclista.