Com cada dilluns, les regidores es van reunir a primera hora amb l’oficina tècnica per tal de preparar la setmana. Posteriorment el Pere es va reunir amb la Janet Sanz per parlar de la qüestió del TRAM i després amb membres del comitè d’empresa de TMB Autobusos (CGT) per parlar de la mateixa qüestió. A la tarda, l’Eulàlia, com cada dilluns va assistir a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts al matí, la Maria va anar a la Junta de Portaveus i el Pere es va reunir amb el conseller del districte de Sant Martí per clarificar qüestions sobre el 22@ i la Rambla Prim. A la tarda l’Eulàlia va anar de visita a Lledoners i el Pere va assistir al taller-debat “Projectes de sostenibilitat al litoral”.

Dimecres, la Maria va ser entrevistada per estudiants universitaris i a la tarda, les regidores i l’oficina tècnica es va amb el Secretariat Municipal. Més tard el Pere es va reunir amb la Janet Sanz per tractar el tema del TRAM i l’Eulàlia va anar a la Comissió Permanent del Consell de Ciutat.

Dijous al matí, la Maria va anar a la Diputació, a les comissions i més tarda a la Junta de Portaveus. En mig de les dues reunions va assistir amb la resta de regidores a la roda de premsa que la CUP Capgirem Barcelona va oferir per explicar les propostes que es portaven al Plenari Municipal del dia següent. Més tard, l’Eulàlia va assistir a la presentació de la declaració institucional que el govern va proposar al Plenari sobre els presos polítics. Posteriorment, ella mateixa va anar a la junta de portaveus de l’AMB. A la tarda, la Maria es va reunir amb en Dani Granados de l’Institut de cultura per parlar de l’ordenança de la música en viu.

Divendres al matí les tres regidores van assistir a la sessió extraordinària del Plenari del Consell Municipal sobre l’Estat de la Ciutat 2018 i posteriorment a la sessió ordinària del Plenari del Consell Municipal. A la tarda, un cop va acabar el Plenari ordinari, van assistir a la sessió extraordinària del Plenari del Consell Municipal sobre seguretat. Posteriorment, la Maria va participar a la manifestació de denuncia de l’assassinat de l’Aadel, el jove sirià que va morir
sota custòdia policial el diumenge 20 de gener.

Diumenge el Pere va participar a un acte sobre cultura des d’una perspectiva institucional a  l’Antic teatre a Barcelona.