El dilluns al matí les tres regidores i l’equip de l’oficina tècnica es van reunir per tal organitzar la setmana. Per la tarda el Pere va anar a l’acte on es va realitzar la descoberta d’un faristol de memòria a la plaça de Sant Felip Neri, bombardejada per l’aviació feixista el 30 de gener de 1938.

Dimarts, el Pere es va reunir amb la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) per parlar sobre el Pla de delegació de competències del Port Olímpic, que es votava al plenari municipal del divendres 26 d’octubre. L’Eulàlia va anar a la junta de portaveus i més tard, va participar de la comissió d’habitatge. La Maria va anar a una formació sobre violència masclista al CJAS (Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat). El Pere va participar en l’aturada d’un desnonament i per la tarda va assistir al Consell de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona). Per la tarda la Maria va participar a un acte a la Farinera del Clot que feia part de les jornades “Metropoli propera”.

Dimecres les regidores es van reunir amb la resta de l’OTM per preparar el plenari municipal, més tard, el Pere es va reunir amb la CGT i la Maria va assistir a una reunió a la Diputació. Més tard, la Maria i l’Eulàlia van participar a la roda de premsa on la CUP Capgirem Barcelona va exposar el recurs al contenciós administratiu en el qual s’ha demanat al jutge que paralitzi el projecte de l’Espai Barça. Per la tarda, tota l’oficina tècnica es va reunir amb el Secretariat Municipal, trobada que es realitza habitualment cada quinze dies.

Dijous al matí les regidores van fer la roda de premsa sobre les propostes portades pel grup al plenari municipal del dia següent. Més tard, la Maria va anar al plenari de la Diputació de Barcelona i el Pere al debat de “La Ciutat” a Onda Cero.

El divendres, les tres regidores van assistir al Plenari Municipal. Més tard, l’Eulàlia va participar a l’acte de presentació d’ARRAN Cassoles i la Maria va participar en un acte organitzat a la Cruïlla que valorava la situació política un any després de l’1 d’octubre i les prospectives de futur.

Dissabte, l’Eulàlia va anar a Rac1 en motiu del primer aniversari del 27-O de 2017.

Diumenge l’Eulàlia va participar en una jornada organitzada per la Crida LGBTI.