Dilluns al matí, el Pere va anar al Consell d’Administració de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), i a la tarda es va reunir amb el grup de treball animalista i amb ZOO XXI. Com cada dilluns, l’Eulàlia es va reunir amb el Secretariat Nacional.

Dimarts, el Jordi va participar a primera hora del matí a un debat sobre l’ultradreta a BTV Ràdio. La Maria va assistir a la Junta de Portaveus de cara al plenari municipal que hi hauria divendres. L’Eulàlia, el Jordi i l’Anna es van reunir amb Elite Taxi. Més tard, l’Anna i la Maria, juntament amb el conseller de districte d’Horta-Guinardó Joan Melenchon, van donar una roda de premsa per explicar l’amenaça que havia rebut el Joan a casa seva. Tot seguit, l’Anna i la Maria, acompanyades pel càrrec de Relacions Polítiques del Secretariat Municipal i una membre de l’OTM, es van reunir amb la Taula del Tercer Sector per a compartir propostes i posicionaments. Al migdia, l’Eulàlia va donar una roda de premsa sobre el recurs presentat al Tribunal Suprem pel testimoni sol·licitat per VOX en el judici al Procés. El Pere va assistir al plenari de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). A la tarda, l’Anna va participar a un debat electoral sobre habitatge assequible organitzat per l’Institut Cerdà, debat en el qual es va demostrar un cop més, que som la única candidatura que realment estem apostant per un habitatge 100% públic.

Dimecres, l’Eulàlia va anar al Consell d’Administració de BSM (Barcelona Serveis Municipals) i el Pere, a la Comissió extraordinària de l’Ordenança de Terrasses al Districte de Ciutat Vella. Més tard, les tres regidores van participar en una roda de premsa per donar suport a la lluita pel CAP Raval Nord a l’antiga capella de la Misericòrdia. Al migdia, l’Eulàlia va participar a la tertúlia de RNE Ràdio 4 Metròpoli. A la tarda, les regidores i l’alliberada  de comunicació, així com la d’activitat institucional, van participar en una reunió per preparar i repartir els punts de l’ordre del dia del penúltim plenari del mandat.

Dijous, les regidores van donar la roda de premsa per exposar quines propostes portàvem al plenari, i el Jordi i el càrrec de Relacions Polítiques del Secretariat Municipal es van reunir amb la Plataforma per la Llengua per a compartir propostes i posicionaments sobre polítiques lingüístiques. La Maria va anar al plenari de la Diputació. Al migdia, l’Anna, acompanyada del Pere, l’OTM i la militància disponible va anar al debat sobre “seguretat” convocat pel CSIF (Central Sindical Independiente y de Funcionarios, el sindicat majoritari entre els cossos policials) per a mostrar el nostre rebuig al model policial i, després d’una intervenció inicial, deixar-los plantats. A la tarda, les regidores i l’OTM es van reunir per a organitzar-se per la conferència política de la setmana següent.

Divendres al matí, l’Anna va entrevistar-se amb El Nacional, i les regidores van participar al penúltim plenari municipal del mandat que va durar des de les 10 fins les 18:15 ininterrompudament. Al vespre, l’Eulàlia va participar a l’acte de presentació de la candidatura organitzat per la CUP Gràcia.

Dissabte a la tarda, l’Eulàlia i l’Anna van participar a un acte organitzat per la CUP Nou Barris, amb motiu de les festes alternatives.

Diumenge, l’Anna i la Marga van participar a l’acte de precampanya que va organitzar la CUP Clot-Verneda i l’Eulàlia, a un acte organitzat per Independents per Fornells.