Dilluns al matí la Maria va assistir a les comissions de la Diputació i a la junta de portaveus allà mateix. L’Eulàlia va reunir-se, com cada dilluns a la tarda, amb el Secretariat Nacional i al vespre l’Anna va participar en un sopar-debat organitzat pel Col·legi de Politòlegs.

Dimarts, el Pere i l’Eulàlia van participar al consell plenari de l’AMB. A la tarda, la Maria va participar en un acte dins la campanya de l’Esquerra Independentista “Feminisme per canviar-ho tot” a Girona.

Dimecres a la tarda la Maria i el Pere van assistir al consell plenari municipal extraordinari en el qual es va debatre, i finalment no es va aprovar, la creació de l’operador municipal de serveis funeraris, al que tots els partits van votar en contra, a excepció del grup municipal d’ERC que es va abstenir, i la CUP Capgirem Barcelona i En Comú Podem que vam votar a favor. El Jordi va participar en un debat radiofònic a RNE Radio 4. A la tarda l’Eulàlia va assistir al judici al Tribunal Suprem a Madrid, i la Maria, a mig matí, va anar-hi a fer-li costat.

Dijous al matí, l’Eulàlia va participar al programa radiofònic “Aquí, amb Josep Cuní” a la SER Catalunya. El Pere es va reunir amb el Roger Clot de la tinença d’urbanisme per a què li expliquessin la proposta sobre la Rambla Prim que porta el govern municipal a la comissió d’ecologia, urbanisme i mobilitat. Més tard, ell mateix va assistir al consell administratiu de l’Institut Municipal d’Urbanisme i tot seguit va participar al debat radiofònic del programa “La Ciutat” d’Onda Cero Barcelona. La Maria va anar al plenari de la Diputació de Barcelona i a la tarda el Pere va anar a la comissió consultiva d’ecologia urbana i mobilitat Nou Barris.

Divendres les regidores i l’oficina tècnica es van reunir per preparar la setmana del 4 al 10 de març, la qual té com a fita important la vaga general feminista del 8M. Al vespre, l’Anna va participar a l’acte central de campanya “Feminisme per canviar-ho tot” al qual també van assistir les tres regidores i el Jordi.

Dissabte al vespre l’Eulàlia va participar al programa televisiu FAQS.