Dilluns, l’Eulàlia va assistir a la reunió setmanal de l’oficina tècnica, a la que la Maria no va poder assistir-hi perquè estava a la junta de portaveus de la Diputació de Barcelona i posteriorment al ple de la mateixa. L’Eulàlia, al migdia es va reunir amb Coòpolis Ateneu Cooperatiu de Barcelona.

Dimarts al matí la Maria va assistir a la Junta de portaveus de l’ajuntament i l’Eulàlia al ple de l’AMB. Per la tarda, va tenir una reunió amb l’Álvaro Porro del Comissionat d’Economia Social i Desenvolupament Local i Consum i la Maria es va reunir amb la comissió nacional de feminisme.

Dimecres, al matí la Maria es va reunir amb el Quim per preparar el ple de la Diputació, l’Eulàlia es va reunir amb el Agustí  Colom i la resta de grups municipals on es va presentar la targeta de fidelització del comerç de ciutat i més tard, va participar de la reunió Aigua és vida sobre la municipalització de l’aigua. Per la tarda, va participar a la manifestació en solidaritat al poble gitano davant l’amenaça del ministre d’interior Matteo Salvini, del nou govern italià. Després va anar a la trobada del grup de treball de sanitat, la Maria va començar a preparar el plenari de divendres.

Dijous la Maria i l’Eulàlia, va participar a la roda de premsa per presentar el posicionament de la CUP Capgirem Barcelona sobre el plenari extraordinari convocat pel govern de la ciutat i sobre el Pride amb la Crida LGBTI. Després la Maria va anar al ple de la Diputació. Per la tarda la Maria va participar a la xerrada Municipalització és sobirania a Ciutat Vella. L’Eulàlia va anar a l’acte realitzat al Palau de la Virreina de la plataforma unitària del 28J. Després ambdues regidores van participar a la concentració convocada per les Putes indignades arrel de la proposició al Ple del grup Parlamentari PSC.

Divendres va haver-hi plenari municipal. L’Eulàlia i la Maria hi van participar, juntament amb la Mª José que es va acomiadar. Com a CUP Capgirem Barcelona vam presentar una proposició per municipalitzar els albergs de joventut que va ser rebutjada.

Dissabte per la tarda l’Eulàlia va participar a l’acte polític de la Crida LGBTI a Plaça Urquinaona i després a la manifestació que va sortir a les 18:30 de Plaça Universitat.