Dilluns al migdia l’Eulàlia va sumar-se a la mobilització de rebuig a l’autobús masclista d’Hazte Oír. Al vespre, la Maria va participar al recital “Veu de dona” a l’Ateneu Barcelonès, dins de la setmana del 8M, amb la lectura d’un poema de la Sònia Moll. L’Anna va donar una xerrada organitzada per Arran Sarrià: “De la II Internacional a la Revolució Russa. Polèmica entre dones socialistes i burgeses”. Com cada dilluns, l’Eulàlia va assistir a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts al matí, la Maria va intervenir al programa “El matí de Barcelona” de BTV Ràdio, on va aprofitar per denunciar la repressió duta a terme pels Mossos i la Guàrdia Urbana durant la mobilització de rebuig a l’autobús feixista d’Hazte Oír. Més tard el Pere va participar en la comissió extraordinària sobre l’ordenança de terrasses a Ciutat Vella. A la tarda, les regidores i les candidates es van reunir amb el Secretariat Municipal-Comitè de Campanya, per treballar sobre els continguts de la campanya de les properes eleccions municipals. Més tard, el Pere va reunir-se amb la tinència d’urbanisme per a què li expliquessin la proposta de modificació de pla general metropolità (MPGM) pensat per a la Rambla Prim.

Dimecres la Maria es va reunir amb el Fernando Pindado i la Laia Forné per parlar sobre la participació a districtes i l’elecció de les conselleres. El Pere es va reunir amb els tècnics de la tinència d’urbanisme per tal de conèixer què portarà el govern municipal a la comissió del març.

Dijous al matí el Pere es va reunir amb la Janet Sanz per parlar sobre la situació de les visualitzadores de pisos turístics. Al vespre la Maria va participar a la Marxa nocturna feminista no mixta prèvia al 8M.

Divendres totes les regidores, candidates i l’OTM van fer vaga i van participar, en la mesura del possible, en les mobilitzacions de la jornada.

Dissabte al matí l’Eulàlia va participar a un acte d’àmbit nacional emmarcat en la campanya “Escoltem-nos” a Girona. A la tarda les regidores van assistir a l’Assemblea Territorial del Barcelonès prèvia al Consell Polític de l’endemà.

Diumenge a la tarda, l’Eulàlia va participar al Consell Polític Nacional.