Dilluns al matí, totes les regidores i l’oficina tècnica es van reunir per preparar la setmana. Per la tarda, el Pere va anar a l’exposició del Pacte per la Mobilitat.

Dimarts, l’Eulàlia i el Pere es van reunir amb part de l’OTM per programar la comunicació de la campanya “Rumb 2019” de cara a treballar les eleccions municipals i la feina feta durant tota la legislatura. Per la tarda, el Pere va participar en una xerrada organitzada per la CUP de Sarrià-Sant Gervasi sobre els usos i els serveis dels equipaments públics.

Dimecres el Pere va assistir a una reunió on es va explicar als grups municipals el nou contracte del servei de Bicing que es posarà en marxa el 2019. L’Eulàlia va tenir reunió amb la 4 tinència, amb la Janet Sanz sobre les taxes al sharing i a les terrasses, i per la tarda va anar a la presó de Lledoners a visitar als presos Oriol Junqueras i Raül Romeva.

Dijous la Maria va concedir una entrevista a estudiants de periodisme de la Universitat Blanquerna i més tard va anar a fer feina a la Diputació. El Pere va tenir una reunió amb l’Agustí Abelaira, cap de Serveis Generals de l’Ajuntament sobre l’ampliació del contracte de manteniment de via pública, per la tarda, es va reunir amb el grup de Logística i Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) del Pacte per la Mobilitat.

Divendres, el Pere va participar en una reunió per explicar el Pla Estratègic dels Espais del litoral de la ciutat i més tard va assistir al Consell comarcal. L’Eulàlia va tenir la reunió prèvia de la comissió d’Economia i Hisenda i el Pere la de la comissió d’Ecologia, urbanisme i mobilitat. La Maria va participar durant tot el dia al Fòrum sobre violències masclistes. Al vespre, el Pere va participar a l’acte sectorial de Serveis Públics que va organitzar el nucli d’Horta-Guinardó.