Dilluns, les regidores i l’OTM es van reunir per preparar la setmana, i més tard el Pere i la Maria es van reunir amb el Martin Sarnow, un doctorand alemany que està estudiant la CUP i el seu model de participació i organització. A la tarda, el Pere va assistir a l’entrega de la medalla d’honor a l’August Gil Matamala i el Jordi va participar al debat sobre les eleccions municipals de maig 2019 organitzat per l’ANC al Teatre de Sarrià.

Dimarts al matí, l’Eulàlia i el Jordi es van reunir amb ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social) per compartir propostes i perspectives de cara a les properes eleccions. El Pere es va reunir amb l’Albert Arias i el Ton Salvador per parlar sobre La Model i el que el govern municipal portava a la última sessió de comissions del mandat. Més tard, va anar a la també última sessió de la comissió de terrasses de Ciutat Vella. A la tarda, el Pere va assistir a la comissió de seguiment sobre el Port Olímpic, i les candidates i les regidores van reunir-se per treballar els continguts del programa i de la campanya.

Dimecres al matí, l’Eulàlia va participar a la tertúlia radiofònica matinal de BTV Ràdio i després, juntament amb el Jordi i l’actual conseller del districte de Sant Martí, Dani Celma, van donar una roda de premsa sobre el mercat de la misèria. Més tard, tant el Jordi com l’Eulàlia van participar en un acte organitzat per Élite Taxi, en el qual també hi va ser el Cesc Roca. El Pere va reunir-se amb la tinència d’urbanisme per a què li presentessin algunes de les propostes que el govern municipal portava a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, inclosa a la comissió conjunta de les comissions permanents municipals d’aquest mandat, l’última. A la tarda, el Pere va anar al plenari del Consell Comarcal del Barcelonès. La Maria va estar durant tot el dia a unes jornades sobre feminisme que es van organitzar a la Diputació.

Dijous al matí, l’Anna va fer una entrevista per al digital La República, i el Pere va participar a la tertúlia “La Ciutat” d’Onda Cero. La Maria, va participar a les comissions i a la Junta de Portaveus de la Diputació de Barcelona. A la tarda, l’Anna va concedir una segona entrevista a La República, aquest cop, per tractar temes esportius. Al vespre, l’Anna, la Roser, l’Alfons, el Pere i l’Eulàlia van assistir a l’AGB, que es va realitzar a la seu nacional i en la qual es va debatre i aprovar el nou codi ètic.

Divendres el Pere i la Maria van donar la roda de premsa sobre l’última comissió del mandat. Més tard, la Maria i l’actual conseller de districte de Ciutat Vella, Joan Suqué, i el futur, Joan Sebastià Colomer, es van reunir amb la Plataforma SOS Rambla per conèixer el seu posicionament sobre l’expedient que el govern municipal portarà a l’últim Plenari del Consell Municipal.

Dissabte, la Maria va participar a l’acte “Municipis feministes” organitzat per la CUP Olesa de Montserrat.

Diumenge, l’Eulàlia va participar en l’acte de presentació de les candidatures de la Vall del Tenes a Lliçà d’Amunt.